| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
moja mama....
Autor Wiadomość
akrola
Gość
PostWysłany: Sob 13 Mar, 2004 11:05   moja mama....

mam dosyc juz mojej mamy mam 15 lat i tez chcialabym czasem wyjsc na jakas impreze...ale oczywiscie nie moge bo wedlug niej malakarolinka sobie cos zrobi....wczoraj nastepna impreza mi pzepadla ale mnie to enerwuje przeciez ja siedze i trace czas w domu no wyjde w dzien z kumpelami i czasem kumplami ale oni wszyscy chodza do siebie codziennie wieczorai siedza gadaja a ja musze mieszkac jeszcze na takim odludziu gdzie mam do centrum 20 minut autobusem ale oczywiscie nie moge wrocic nim wieczorembo cos mi sie stanie...wiem ze moja mama ma zaufajnie do mnei i sie boi o mnie ale to juz jest przesada juz nawet jej wszystkiegonnie mowie tzn kto mi sie podoba tak jak to bylo kiedys bo by odrazu zaczela sie wtracac ale i tak to robi....codziennie razno budze sie i czywiscie jest karolina pospiesz sie masz 10 minut do autbusu ...karolina jest hjuz 14 musisz juz wyjsc a ja mowie nie nie musze mama jesczez klika minut a ta znowu spoznisz sie i takie bzdety ale mnei to denerwuje ja nie chce przesiedziec caego zyciaw domu.....mam gg i chociaz to mnie ratuje ale i tak nie zastai mi to tych wszystkich wypoadow moglam miec juz tysiace zajefajnych chlopakow ale oczywiscie nie bo nei moge wychodzic....jezu czasami mam ochote wzisc noz i sie zabic naprawde....
pomozcie!!!! Crying or Very sad
Przejdź na dół
arielka

PostWysłany: Sob 13 Mar, 2004 11:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem owinnas z nia o tym porozmawiac, powiedziec ze jest ci ciezko i chiałbys sie bawic tak jak inne kolezanki na imprezach. A czy twoja mama wie na jakie imprezy chcesz isc ?? czy zna tych którzy to organizuje ?? jesli nie to to jest odpowiedz, boi sie ze wpadniesz w zle towarzystwo. Powinnas w tedy przedstawic tych kumpli mamie, zobazy ze nie sa zli i cie napewno pusci. jesli sama nie znasz tych którzy organizuja dana impreze a cie kolezanka zaprosiła, odpusc sobie Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

akrola
Gość
PostWysłany: Sob 13 Mar, 2004 11:31   

no ona wie do kogo chodze poniewaz bardzo dobrze ich zna tylko nawet jak ide na chwile gdzies to odrazu dzwoni do mnie gdzie jestem i w ogole o ktorej wroce chociaz w domu moiwlam jej tysiac razu ze np. o 19...a rozmowy najczesciej koncza sie na klotni wiec wiesz....
Powrót do góry
miau_13

PostWysłany: Sob 13 Mar, 2004 11:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moj nr gg to 6392912, odezwij sie to pogadamy, tez mam takie problemy. (teraz chyba na gg nie bedzie mnie bo cos nie chce wchodzic)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

monia771

PostWysłany: Sob 13 Mar, 2004 11:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja naszczęscie takich problemów niemam moja mama ma domnie takie zaufanieze cool poprostu bądz z nią szczera i poweic ze niechodząc nate imprezy tracisz kontakt z rówiećnikami. poproś ją zebyś mogła u jakiejs przyjaciulki przenocować tak jak ja dzis ide nocować do mojej kolezanki ale oczywiście niebędziemy spać tylko idzemy do kolegów ty zrób tosamo dziala zapewniam Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
miau_13

PostWysłany: Sob 13 Mar, 2004 11:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Juz gg działa !!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 13 Mar, 2004 18:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Twoja mama jest po prostu nadopiekuńcza tak jak moja. Z Twojego postu wynika,że jesteś jedynaczką(może sie pomyliłam? Napisz o tym). Zaufanie Twojej mamy trudno będzie zdobyć. Musiałabyś jej pokazać,że naprawdę nie jesteś już małą dziewczynką. Jeśli jesteś jedynaczką mama całą uwagę zwraca na Ciebie.

Nie obraźdźcie się,ale nie sądzę by łażenie do koleżanek na noc i zamiast spać u niej łażenie do chłopaków cokolwiek zmieniło<chyba,że na gorsze>.

No cóż takie juz są nasze mamy,trzeba się przyzwyczaić. Przede wszystkim trzeba pokazać im,że jesteśmy odpowiedzialne.

Jeśli wiesz,że nigdzie Cię nie wypuści zamiast godzin spędzonym przy telewizorze idź np. pouczyć się trochę z przedmiotu, z którego Ci nie idze, posprzątaj w pokoju. Na dobry początek musi zobaczyć,ze się starasz.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 03 Kwi, 2004 11:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wink Jest bardzo opiekuńcza i na pewno się o Ciebie boi. Czasami tak bywa.Musisz jej szczerze powiedzieć i przypomnieć że nie jesteś taka mała i chciałabyś wychodzić z koleżankami /kolegami.Widocznie Twoja mama nie wie ile masz lat a Ty musisz jej o tym przypomnieć Smile Surprised
Powrót do góry
Dexia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 16 Cze, 2004 21:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nadopiekuńczość to bardzo zła wada ale ma też swoje dobre strony. Pomyśl, ile dobrego zawdzięczasz swojej mamie dzięki jej nadopiekuńczości!
Powrót do góry
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Czw 17 Cze, 2004 07:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiesz mata sie martwi o ciebie to naormalne. ale na to sie nei poradzi. moze pogadaj z ojcem? moze on ja przekona?

Odpowiedz do tematu