| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Od podgladania do molestowania
Autor Wiadomość
14_nastka
Gość
PostWysłany: Sro 10 Mar, 2004 15:17   Od podgladania do molestowania

Od tego roku chodze do gimnazjum do klasy sportowej. Od jakiegos czasu facet od wf dziwnie sie na mnie patrzyl, raz gdy sie spozniłam przyszedł do szatni otworzył drzwi i powiedział zebym sie pospieszyła,a ja sama w majteczkach i staniczku stałam zdziwniona co on robi. Myslałam ze sie z wstydu rozpłacze, nie iedziałam o mm zrobic, przytakłam i zaczłam sie ubierac potem sobie poszedł. Boje sie ze on to zrobił celowo i tak będzie robił coraz czesciej a boje sie juz pomyslec jakby mnie dotknał w intymne czesci mojego ciała. Strasznie sie boje i dlatego sie juz nie spózniem na wf, ale nie wiem czy on podglada jak wszstkie dziewczyny sie ubieraja, niekiedy ktos zapomni zamknac drzwi do konca i sa uchylone wystarczajaco zeby zonaczyc wekszosc dziewczyn. Mad Confused Mad Embarassed Embarassed
Przejdź na dół
Eregoth
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 10 Mar, 2004 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie mozesz tak na to patrzec moze to byl zwykly przypadek

MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 10 Mar, 2004 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem troszke przesadzasz... Baaaardzo możliwe, że to był przypadek... Przecież ten nauczyciel napewno uczy jeszcze wieeele klas. moim zdaniem przesadzasz.

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Mar, 2004 03:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A moze czekaj zeby zamknac szatnie?
Pozatym miej troche samokrytyki i nieoceniaj siebie w kategori "niezla szprycha jestem cio?" Razz
Pozatym jakby czegos probowal to mozesz komus powiedziec.
Albo to jego taki sposob by dziewczynki sie na wf nie spoznialy Razz
I jak mowili poprzednicy troche przesadzasz ale nie przejmuj sie i patrz sie gdzie ON patrzy a nie ze stoi bo nie sadze by kazdego doroslego mezczyzne interesowaly malolaty.

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
tutek
Gość
PostWysłany: Czw 11 Mar, 2004 22:10   

Prawdopodobnie był to przypadek, chociaż rozumiem Twoje skrępowanie. Ale gdyby potwierdziły się Twoje podejrzenia koniecznie porozmawiaj z wychowawcą, pedagogiem szkolnym lub oczywiście z rodzicami
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Mar, 2004 18:33   nauczyciel w-fu Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skąd on mół wiedzieć że jesteś w samej bieliźnie?? wszedł tylko żeby ci powiedzieć zebys się pospieszyła a ty odrazu pomyślałas że zrobił to umyślnie! lekka przesada..jeśli się nie speszył patrząc na ciebie w bieliźnie i nie wyszedł szybko możliwe że zrobił to umyśłnie..nie napisałaś że stał tam długo i gapił się na ciebie więc znaczy chyba ze wszystko jest OK. Jeśłi to się powtórzy lub zrobi to równiez innym dziewczynom dopiero wted możesz sie obawiać.

Numer Gadu-Gadu
730730
prawdomuwiaca
Gość
PostWysłany: Pią 12 Mar, 2004 21:39   

To jest najgorsze forum (chodzi mi o całe nie tylko dział czy jak wy na o gadacie tylko całe forum). Kolezanka mówiła ze jest ekstra ale jak czytałam wiekszosc postów to gdybym ja sie znalazła w takich sytuacjach i wy byscie napisali to samo to wydaje mi sie ze było by duzo gorzej, moze jest wyjatkiem DEG'a pisze extra no ale jeden minius dla nie go (ale ja go rozumiem) pisze troche rzadko, ale inni (nie bede wymieniac bo im sie przyjro zrobi) bardziej w doła ktos wpadnie niz z niego wyjdzie, moze zeczywiscie przesadzam, ale jesli nie moze on to robi celowo ale tak zeby kazdy myslał ze zrobił to nie chcacy, ale niby nie celowo ale jaki faced od wf wchodzi do szatni damskiej ?? zrozumiałby jesli nauczycielka do szatni dziewczecej ale ON ??
Powrót do góry
prawdomuwiaca
Gość
PostWysłany: Pią 12 Mar, 2004 21:47   

Własciwie nie chodzi mi o całe foeum ale o te wazniejsz tematy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Mar, 2004 19:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Do autorki postu: Popieram Gościówę. Skąd Twój nauczyciel od wf-u wiedział,że jesteś w samej bieliźnie? Takie rzeczy się zdarzają. Tak samo jakby np. Twój brat wszedł do pokoju i zobaczył Cię w samej bieliźnie. I co od razu posądzisz go,że molestuje dziewczyny? Każdemu moze się to zdarzyć. Tak samo Ty mogłabyś swojego kolegę w samych gatkach( Very Happy ). No, w sumie my,dziewczyny mamy gorzej: chłopacy na sam widok stanika (a co dopiero stanika na koleżance z klasy) szaleją ale to był Twój nauczyciel a zapewniam Cię,że nie ma żadnej lornetki przez którą mógłby podglądać która dziewczyna jest teraz na samej bieliźnie. Ja sama miałam tego rodzaju obciach tylko ja przed kolegą z klasy. Na szczęście byłam w bluzce i gatkach Very Happy Oczywiście jeśli zauważysz inne nie podobające się Wam zachowania zgłoś to komuś dorosłemu. Np. nauczyciel z mojej szkoły(na szczęscie mnie nie uczył) dla chłopaków miał wyostrzony rygor(o br....biegali w zimno, w lasku, pare kółek, z plecakami na plecach w 5 klasie) a o dziewczyn mówił np. "Agatko,kochanie", "Izuniu" itp. Kiedy np. jakas dziewczyna schyliła się po piłeczkę do ping-ponga łapał ją za tyłek itp. Znaczy, najpierw klepał paletką do ping-ponga. Raz złapał jdną dziewczynę za tyłek, jej chłopak sie na niego wydarł no i wyleciał ten facet...Już nie uczy. Oczywiscie nie działajcie zbyt pochopnie. Jeśli np. wejdzie do szatni w "nieodpowiednim" momencie mógł przecież nie robić tego umyślnie.
Do "prawdomuwiącej" czyli jak z nut kłamiącej: Wiesz co, zdaje mi się,że jest bardzo niewiele osób,które uważają tak jak Ty. Uważasz, że my tylko bardziej przygnębiamy. Ale co mielismy dziewczynie powiedzieć Twoim zdaniem? Wyobraź sobie post typu: "Mam 13 lat, jestem w ciąży. Co mam robić?". To chyba oczywiste,zeby o takiej sprawie prędzej czy później przyznać się rodzicom. Wiadomo,będzie awantura ale sama sobie dziewczyna piwo naważyła. Przecież to jedyne rozsądne rozwiązanie w tej sytuacji! No wiadomo, będzie dziewczyna musiała pocierpieć ale co Ty byś jej poradziła? Na pewno nie poklepałabyś jej po ramieniu i nie powiedziała "bardzo dobrze zrobiłaś,kochana". Wiec się lepiej zastanów. Niektóre sprawy nie mają samych łatwych rozwiązań. A Deg prawda, przychodzi radziej niż inni ale nie tak znów rzadko(przynajmniej raz na tydzień) i szybko nadrabia zaległosci. A ma powód dla którego nie siedzi NON STOP przy komputerze,więc lepiej już mu nic nie wypominaj.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 13 Mar, 2004 22:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Do prawdomuwiącej -wiesz co?? Mnie się wydaje, że ty przesadzasz. My tylko wyrażamy swoją bezstronną opinię na ten temat. Przecież nie można robić z igieł wideł. A który facet od w-f wchodzi do damskiej szatni?? NASZ!! znaczy się tylko wtedy jak mamy wychodzić. Wtedy mówi, że mamy wyjść i zamyka szatnię. Tamten pewnie się nie spodziewał, że któraś dziewczyna się jeszcze przebiera. W końcu miała na to całą przerwę.... Bez przesady!!!!!! Niedługo za dotknięcie będą dawać skargi za molestowanie!!!!!! Albo za samo zwrócenie wzroku gdziekolwiek poniżej twarzy...

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
Odpowiedz do tematu