Ja może zauważyliście, wróciłam po przerwie, bo nie miałam non stop eta i tylko 10 godzinek na miesiąc mogłam siedzieć^^ i nawet bez forum mi nie wystarczało , a więc mam pytanie o co chodzi z tymi złotymi punktami i gdzie można się o tym dowiedzieć
Złote punkty....hm...ja sama jeszcze nie wiem dokładnie,co to jest,ale z tego,co jakieś dwa tyg.temu czytałam,domyślam się,ze są to punkty ,przyznawane przez admina i moderatorów za dobre(albo b.dobre)posty
Złote punkty przydziela się za mądre posty.Każdy może je ofiarować każdemu.Jeżeli post będzie długi i sensowny możesz przyznać jakąś tam ilość punktów...nie tylko admin i moderator może przyznawać punkty...mogą je wrzyznawać wszyscy użytkownicy i wszystkim użytkownikom...złote punkty świadczą o mądrych,sensownych postach jakie użytkownik napisał...
No dobrze skoro złote punkty się przyznaje za długie i sensowne posty to dlaczego ja zakażdy post dostaje dostaje taki punkt?!Nawet za te krótkie i bez sensu je dostaje więc chyba tu jest trochę ściemy albo ja coś mam z kompem lub z netem. Wytłumaczcie mi to!!
_________________ Piszcie domnie na gadu-gadu muj numer to 3427807
_-_-_-_-_-_-_-_-__-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Prawdziwego przyjaciela poznasz w biedzie...
Ale uwaga! Jeśli komuś podarujecie punkty to taka sama ilość jest odejmowana z Waszych punktów. Podarujesz komuś 10 punktów to Tobie ubywa 10 punktów.
Jeśli ktoś ma mało punktów to znaczy, że komuś je podarował albo jest od niedawna na forum i niewiele postów napisał.
Niestety za krótkie, złośliwe i bezsensowne posty też dolatują punkty. Nie można tego zmienić w ustawieniach. Ale od tego są Moderatorzy. Mogą odejmować za karę punkty albo kasować takie posty.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc