Dzisiaj mija dokłądnie roczek od kiedy zaczełam być użytkownikiem tego forum fajnie nie? heheh Bardzo siem z tego cieszę mam nadzieje ze jeszcze takich rocznic to troche bedzie heheh może siem zestarzeje tu (nie no żartuje) heh...całuski wszystkim!
(Tak apropo szkoda ze nie ma tu jakiegoś działu dla użytkowników takiego wiecie...no to se pomyślałam ze tu umieszcze swego posta)
No to gratulacje!!! Oby więcej osób obchodziło takie "święta" Życzeci nastepnych kilku rocznic...
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Hyhyhy Odświeżam,bo nie chcę zakłądać nowego tematu skoro juz taki jest. Dziękuję wszystkim,którzy we mnie wierzyli no i...doczekaliście się Dziś mija dokłądnie rocznica, odkąd jestem z Wami. I jestem pewna,że nie są to moje ostatnie "urodziny" na tym forum
ekhm... nio to czego sie życzy z okazji "urodzin"... hmmmmm...
No to wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia... blablabla... te wszystkie tam
No i następnych rocznic of course
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Weronika Gość
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2004 07:15
a ja za 2 posty czy 1 będe miała 888 postów. A urodziny mam 12 grudnia
heh ja też jesetm tu już ponad rok =] i jak dobrze pamiętam to 3 albo 30 czerwca będe obchodziła 2 już urodzinki na forum, a Tobie mróweczko życze wielu mądrych postów =*
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..