no cóż...mogłoby takie być...ale w tym można pisać na forum o wszystkim...chociasz nie wiem...może i by takie się przydało...pisalibyśmy o zdrowiu i chorobach...dobrych an nie lekarstwach...całkiem nie zły pomysł...
No ja tez myślę,ze to forum byłoby dobre, tylko nie wiem za bardzo,czy duzo osób by wcodziło raczej goscie...Tylko gdzie to umieścić? W TRUDNYCH PYTANIACH?
Myśle ze to dobry pomysł Czesto mamy jakieś problemy ze zdrowiem i nie wiemy kogo sie poradzić. Myśle nawet ze tutaj byłoby wiecej postów niz na forum o szkole (bo w jednym dziale jest chyba mniej niz 10 tematów i nic sie nie rozwija wiecej).
Tylko właśnie gdzie to umieścić? Chyba pasowałoby to działu Moda, Uroda, Wyglad ale za to ten dział jest na forum zatytuowanym Literatura, Poezja Kultura więc raczej nie bardzo....
Może rzeczywiście w Trudnych Pytaniach?
Miejsce 'posadzenia' chyba pozostawimy adminom, bo uwazam ze z tym nowym forum to dobry pomysł
Ja myślę, że pomysł nie jest zły, ale też nie jest wspaniały... Taki 'pośrodku' ... Już tłymaczę czemu:
Na naszym (mogę o tym forum mówić 'nasze'?) forum jest mało dorosłych... Ktos może podać coś źle np., że na zatwardzenie jest smecta (a to właśnie odwrotnie) (sorrka, że taki przykład, ale inaczej nie umiałam wytłumaczyć o co mi chodzi )... Z lekami nie ma żartów i nie mozna sobie tak przez internet podawać różnych nazw leków... Wiadomo, że najpierw się trzeba zapytać lekarz albo chociaż dorosłego, ale niektórzy ludzie są bezmyślni :win:...
No cóż moje zdanie znacie , ale jak będzie ankieta to zagłosuję na 'tak'
Ja myślę, że pomysł nie jest zły, ale też nie jest wspaniały... Taki 'pośrodku' ... Już tłymaczę czemu:
Na naszym (mogę o tym forum mówić 'nasze'?) forum jest mało dorosłych... Ktos może podać coś źle np., że na zatwardzenie jest smecta (a to właśnie odwrotnie) (sorrka, że taki przykład, ale inaczej nie umiałam wytłumaczyć o co mi chodzi )... Z lekami nie ma żartów i nie mozna sobie tak przez internet podawać różnych nazw leków... Wiadomo, że najpierw się trzeba zapytać lekarz albo chociaż dorosłego, ale niektórzy ludzie są bezmyślni :win:...
No cóż moje zdanie znacie , ale jak będzie ankieta to zagłosuję na 'tak'
Hmmm...ja oczywiście myśle że takie forum by było dobre...ale na tym forum tak jak mówi iska większosc osób to dzieci które mogły y tylko zaszkodzić zamiast pomóc swoimi radami...zresztą nawet nie o to chodzi...na mało którym forum jest az tyle kategorii jak tu i myśle że w zupełności wystarczy a o problemach zdrowotnych można pisac w dziale INNE z kategorii trudne pytania
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."