Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2003 13:56
Cze
sory nie zlogowałam się
nie przejmuj się tym naprawde jest to normalne do tego trzeba sie przyzwyczaic i ciesz się że rodzice cię nie biją wiele dzieci chciało by mieć taką normalną sytuację w domu
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 22 Wrz, 2003 20:06
prawda moi rodzice też się czasami kłócą to ormalne.
Kłótnia to naturalny (i potrzebny!) sposób rozładowania nagromadzonych emocji. Oczywiście - z umiarem!
Jedno jest ważne - nigdy nie wińcie siebie za kłótnie rodziców. To oni mają problemy i oni sobie w taki sposób z nimi radzą. To nie Wasza wina, że się kłócą, nawet jeśli kłócą się w Waszej sprawie. To bardzo ważne.
niemartw się napewno się pogodzą i znowy będziesz miał wspaniałą rodzine tylko nie pokazuj im ze sie onich martwisz bo wtedy będzie to trwało naprawde dłlugo
Zgadzam się z girl_in_black-kłótnie rodziców są podobne do kłótni dwóch przyjaciół,przyjaciółek.Ja mam jedną,z którą czasem sie wykłócam o takie bzdury,że nie wiem .Dziś np. pokłóciłam się z nią dlatego,że mi podstawiła przez przypadek nogę Po pięciu min. znów ze sobą gadałyśmy i się śmiałyśmy.....jeszcze jedną historię Ci opowiem-raz siedziałam w kuchni,aż tu nagle wpadają do niej rodziece i zaczynają spory.Tata krzyczał na mamę,a mama na ojca .W końcu,nie mogąc tego wytrzymać,krzyknęłam do nich-"Moze weźmiecie rozwód,co??????!!!!!!!!".Oni się uspokoili,popatrzyli na mnie,a pochwili zacżęli się śmiać i mówić-"ty duraku(czy durnoto-przyjazny zwrot,w celu podkreślenia czegoś tam )i wszystko było po staremu! Nie polecam jednak tego sposobu na Twoich rodziców,bo nie wszyscy reagują tak samo.Byc może Twoi rodzice pomyśleliby wtedy na poważnie o rozwodzie????
Spoko. Luz. Przyjaźnź bez kłutni jest jak żołnież bez karabinu;) A tak zresztą. Drobne spory rodzinne to normalka. U mnie też jest podobnie Ale szybko im przechodzi i jest luuuuz:P