| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ogłoszonka-stronka
Autor Wiadomość
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 16 Sty, 2004 20:42   Ogłoszonka-stronka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[url]http://www.dzieci.bci.pl/strony/zwierzaczkow0/ [/url]

Wejdź koniecznie!
[/url]

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Sty, 2004 12:29   strona ww Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fajna stronka ;]
Widze że jesteś prawdziwą miłośniczką zwierząt. Zapraszam na moją stronę chodziaż ona nie jest o zwierzętach: [url]http://www.anza5.prv.pl [/url]Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 17 Sty, 2004 21:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no cóż...CHOMICZKAAA...gratuluję wspaniałej stronki...ja też jestem miłośniczką zwierząt...gdybym wiedziala o niej ... jakoś 3 miesiące temu..to jeden zwierzak nie musiałby może trafić do azylu...no cóż...w każdym razie napewno będę tam gościem...cześtym gościem...narazie na stronke chyba wchodzi jeszcze mało osób...ale i tak jest cool...

a stronka gGosciówy...nie mogę nic powiedzieć...długo mi się łądowała...aż w końcu jej nie było...może to zły adres?...nie wiem...ale napewno jets tak dobra jak chomiczki...no cóż...powodzenia wam życze w dalszym prowadzeniu waszych stronnic...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Sty, 2004 14:29   strona Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tisiana napisał/a:

a stronka gGosciówy...nie mogę nic powiedzieć...długo mi się łądowała...aż w końcu jej nie było...może to zły adres?...nie wiem...ale napewno jets tak dobra jak chomiczki...no cóż...powodzenia wam życze w dalszym prowadzeniu waszych stronnic...

Hmm..mi się otiwrera i to nawet szybko...chodziaz czasem jak chciałam na nią wejsć to sie otwierała sytrona z napisem: nie można zlaeśc strony...ale to żadko...spróbój wejśc może innym razem. Ja mam strone na republice to jest tam ograniczony transfer to może dlatego.

Numer Gadu-Gadu
730730
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 19 Sty, 2004 08:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oł...teraz weszłam bardzo szybko i bez problemów...yeh...łał...twoja stronka jest super...jest wiele rzeczy...do rozrywki...i są gify i tła które ostatnio często potrzebuję...nno i skrypty...nie no jak dla mnie to odlot...i ta sonda...bobma...gratki Gośćiówa...oby tak dalej... Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 19 Sty, 2004 19:18   strona Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tisiana napisał/a:
oł...teraz weszłam bardzo szybko i bez problemów...yeh...łał...twoja stronka jest super...jest wiele rzeczy...do rozrywki...i są gify i tła które ostatnio często potrzebuję...nno i skrypty...nie no jak dla mnie to odlot...i ta sonda...bobma...gratki Gośćiówa...oby tak dalej... Laughing

WOW wielkie dzięki...nie myślałam że ci się tak spodoba...według mnie jest ...hmm...kiepska ale i tak dzięki Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 19 Sty, 2004 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki!
To jest moja pierwsza SAMODZIELNA( Laughing ) stronka,więc nie spodziewałam się,że tylu osobą się spodoba! Gościów to,że napisałaś w dziale "Ogłoszenia" (o tym,zeby było więcej działów) zmobillizowało mnie i już zaczynam prace nad ulepszaniem stronki Very Happy
Wchodźcie na stronke to będzie widac efekty!

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 19 Sty, 2004 20:18   strona Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CHOMICZKAAA napisał/a:
Dzięki!
Gościów to,że napisałaś w dziale "Ogłoszenia" (o tym,zeby było więcej działów) zmobillizowało mnie i już zaczynam prace nad ulepszaniem stronki Very Happy
Wchodźcie na stronke to będzie widac efekty!

fajnie, że w czymś pomogłam Smile
Ale jak narazie...na pierwszą SAMODZIELNĄ stronke twoja jest naprawdę dobra i może być jeszce lepsza!!! Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 20 Sty, 2004 17:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki!Twoja stronka jest poprostu super!Odpisz na moje PW!

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2004 19:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gotwe!
Dodałam 3 działy (w tym forum),zmieniłam logo(na Gif) i wszędzie powklejałam GIFy!Teraz stronka jest ładniejsza!

Wejdźcie na stronke i napiszcie czego tam brakuje(jakich działów itd.)!Możecie napisać tutaj bądź na moją skrzynke :chomiczkaaa@dzieci.org.pl

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Sty, 2004 10:41   stronka chomiczki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Teraz jest troche bardziej rozbudowana ...fajnie że dodałaś forum i ładny jest ten gif pieska na stronie głownej. Jak wpadniesz jeszcze na jakies pomysły to sobie dodawak co jakis czas tam nowe rzeczy. tak jak ja...nie wiem czy kiedys skoncze robic moja stronke hehe jak wpadne na jakis pomysl to dodoaje cos nowego i to jest wlasnie fajne ze jest ona ciągle rozbudowana. Mozesz zalozyc jakis klub ...zreszta masz juz klub Smile Umiesc tylko inforamcje o nim na swojej stronie...podaj email na ktory maja sie zgłaszac...hmm...nie wiem co jeszce ... mozesz zrobic galerie zdjec psów z możliwościa oceniania ich np. od 1-10 i zobaczysz wtedy jaki piesek sie najbardziej ludziom pododa. A przedewszystkim dodaj stronke do wyszukiwarek lub katalogów wtedy odsownisz ją swiatu....takto skąd maja wiedziec o jej istnieniu? pozdrawiam!

Numer Gadu-Gadu
730730
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 23 Sty, 2004 17:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak chodzi o wyszukiwarki to dodałam do INTERI(jak dla onetu ma zadługą nazwe),WP,a teraz szukam innych serwisów gdzie mogłabym wklejć jakąś reklame!Moze znasz jakąś?

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Sty, 2004 18:18   strona Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CHOMICZKAAA:
popatrz kto oferuje wymiane bannerów lub linków...takie strony możesz znaleśc w wyszukiwarkach, wystarczy wpisać: wymiana linków, bądź bannerów. Na tych dwóch stronach: http://www.dorcia.obywatel.pl/ i http://www.marilynmonroe.prv.pl/ znajduje się mój link...twój też napewno przyjmą tylko napisz do nich na email. Właścicielka obu stron jest ta sama...ale jak mówiłam wiele jest osób co z chęcią wymieni się likami...nie znam adresów bo nie szukałam, ale sa napewno. NA onecie i wp.pl oprucz wyszukiwarek istnieje katalog stron www...tam tez mozesz dodac swój adres.

Numer Gadu-Gadu
730730
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 26 Sty, 2004 18:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Do katalogów dodałam wcześniej!Okej z resztą spróbuje!!!

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
Odpowiedz do tematu