Wysłany: Czw 22 Sty, 2004 14:55 Tło w xiedze gości
Mam problem!!Chce zmienić tło w mojej xiedze gości i nieiem jak!!
Próbowałem w html-u ale nie udaje mi sie to !!! Napisz na Arti16@buziaczek.pl albo na gg 5331739
Zależy czy to jest blog czy stronka. Na blogu w edytorze html możesz to zrobić bez problemu...znajdź znacznik <BODY BGCOLOR
skasuj to co jest po tym np <BODY BGCOLOR="stare tło"> w miejscu gdzie napisałam stare tło jest nazwa tła lub jego kod podany w postaci takiej (przykład) #66665F
skasuj to co jest w cudzysłowiu i wpisz tam własny kod koloru (gotowe kody znajdziesz na róznych stronach dla webmasterow wystaczy wpisac kolory w jakies wyszukiwarce) Jesli chcez miec jednokolorwe tło to zrób to własnie tak ale jesli chcez miec w jakies wzrorki to pobierz URL tego tła co ci sie podoba i wstaw go w tym cudzysłowiu. Inna sprawa jest gdy chodzi o księge na stronce. Najczesciej ksiegi bierze sie gotowe z jakis stron gdzie znajdziesz je za free. Zalezy z jakiej strony wzielas te ksiege...w niektorych da sie zieniac tla w gotowych opcjach po zalogowaniu na stronie z ksiegą...a w innych nie...pogrzeb w opcjach i spradź
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."