No widze, że początki już są
Życzę miłego i udanego prowadzenia strony i zapraszam do siebie ale tez narazie nie jest tam za wiele bo strona ma dopiero dwa tygodnie: http://www.anza5.prv.pl
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Początki są bardzo dobre na tej stronnicy...podoba mi się...narazie nei jest na niej zbyt dużo...ale wygląda ciekawie...powodzenia w dalszym prowadzeniu stronki i wielu sekcesów z nią...
Gosciówa....twoja stronnica jest super...jest wszystko czego potrzeba...nic dodać nic ująć...
Początki są bardzo dobre na tej stronnicy...podoba mi się...narazie nei jest na niej zbyt dużo...ale wygląda ciekawie...powodzenia w dalszym prowadzeniu stronki i wielu sekcesów z nią...
Gosciówa....twoja stronnica jest super...jest wszystko czego potrzeba...nic dodać nic ująć...
a ty masz zdjęcia
Kto? Ja czy Tisiana?
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Bez przesady. Jestem ciekawa jaką stronę ty byś zrobił. Każdy zaczyna od początków a u niego początki są akurat bardzo dobre- właśnie od takich rzeczy każdy zaczyna. I taka jest prawda.
Do michała: nie bardzo rozumiem twój post ale u mnie nie ma zdjęć...u mnie są tylko gify, linie, tła pomocne w prowadzeniu blogów i stron, żeby webmasterzy mogkli je sobie wziąść. Tisianie pewnie chodziło o to że za mało rozbudowaną masz stronę. tzn: kilka napisów, jedno zdjęcie itp. Powinieneś zrobić menu z odnośnikami typu: księga, linki i inne tego typu co wy,myślisz. Strona wtedy będzie ciekawsza, ale początki jak już mówiłam dobre.
Życzę miłego i udanego prowadzenia strony i zapraszam do siebie ale tez narazie nie jest tam za wiele bo strona ma dopiero dwa tygodnie: http://www.anza5.prv.pl
niechce być nie miły...ale stronka jest do kitu.Ten Layout to takie kolory niedobrane,spróbuj manipulować kolorami np. szary+czarny+biały lub fioletowy+niebieski
wiesz o co chodzi...
niechce być nie miły...ale stronka jest do kitu.Ten Layout to takie kolory niedobrane,spróbuj manipulować kolorami np. szary+czarny+biały lub fioletowy+niebieski
wiesz o co chodzi...