Wysłany: Wto 30 Wrz, 2003 18:43 DOBRY POMYSŁ CZY NIE???
CHOMIKI TO PIĘKNE ZWIERZĘTA,WIĘC CHCE,ABY NASZE FORUM BYŁO IM ODDANE I WIERNE .MIANOWICIE CO MYŚLICIE O ZAŁOŻENIU KLUBU (NAZWE JAKĄŚ TAM USTALIMY) POŚWIĘCONEGO TLYKO CHOMIKĄ.BĘDZIEMY TAM ZBIERAĆ FOTKI,UDZIELAĆ RAD,ZBIERAĆ INFORAMCJE?NA TO PYTANIE ODPOWIEDŹCIE W TEJ OTO KRÓTKIEJ ANKIECIE.[/b]
Zalożycie posta jednego wszystko w nim napiszecie o chomikach, tylko o chomikach bez zjazdu z tematu i bedzie to wygladalo jak encyklopedia o chomikach.
Dzięki,że popieracie moją propozycję,ale chyba się nie zrozumieliśmy .
Chodzi mi o to,ze no nie wiem...
Kamix nawet jeśli zrobili byśmy coś takiego to nikt za bardzo by sie tym nie intereował i uważał to za zwykły najzwyklejszy post.Może macie jakieś inne pomysły,które pomogły by CHOMIKĄ???
Nie wiem co myslicie na temat,zeby jakiś modernator zrobił forum:Chomiki????
Sama nie wiem co o tym mysleć,ale jak są(były) psy oraz koty to dlaczego ma nie być chomików???
Porozmawiam jakoś o tym z ToJą.
[/b]
Okej zróbmy KLUB,ale nie na forum!Mogę zrobić stronke www klubu,na nim chat(żebyśmy mieli gdzie się spotykać na zebraniach),księge gości,forum i jszcze tam jakieś działy.Podajcie przykłady nazw dla klubu,a zacznę robić stronke itd. Narazie nie piszcie kto chce zapisać się do klubu,ale jak już mówiłam mile widzine są propzycję z nazwą
Eh...
Mam inny pomysł!Zrobimy chomo dzienniki!Każda osoba(oczywiście ta kt óra będzie chciała) bedzie mogła założyć dziennik swoiego chomiczka.Wystarczy,że prześli mi fotke,opis i np.raz w tygodniu jego dziennik,czyli np. co rboił,czy wymieniała ta osoba trocinki czy jest chory itd. Każdy chomiś będzie miał link i osobną stronke.Ja zajmę się stornką itd.Co o tym myslicie
Hm...mojm zdaniem nazwa powninna składąc się conajwyzej z 2 wyrazów.
Piszcie nadal swoje propzycję PILNE!JEŚLI KTOŚ MA GIFY,TŁA,OBRAZKI I INNE RZECZY,KTORE PRZYDAŁY BY SIĘ DO STWORZENIA STRONKI BĄDŹ STRONKĘ GDZIE TAKIE RZECZY SIĘ ZNAJDUJĄ PROSZE PODAĆ TUTAJ BĄDŹ NAPISAĆ DO MNIE: chomiczkaaa@dzieci.org.pl