| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co wybrać?

Jakie zwierzątko byście sobie wybrali na moim miejscu?
Chomika
25%
 25%  [ 1 ]
Króliczka
75%
 75%  [ 3 ]
Rybkę w akwarium
0%
 0%  [ 0 ]
Obo jętnie jakie wszystkie są fajne
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 2
Wszystkich Głosów: 4

Autor Wiadomość
Kaniusia
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 26 Gru, 2003 13:55   Co wybrać? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam problem z wybraniem sobie zwierzątka możemi pomożecie bo niemogę sobie wybrać
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 26 Gru, 2003 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co do:
a)Królika: moja przyjaciółka ma od ponad roku. To fajny zwierzak według mnie najfajniejszy z tych wszystkich które podałaś. Ale strasznie brudzi i często trzeba mu zmieniać ściółkę bo śmierdzi!
b)chomik. Brudzi i śmierdzi mniej ale szybko umiera. Najdłużej chomik zyje około 3 lat. Częściej żyje krócej a jak zdążysz sie do niego przywiązać to będzie Ci cięzko jak umrze...
c) rybka. Żybko umiera. Miałam kiedyś rybki. Przyjęło się,ze rybki należą do mnie(chociaz prócz mnie są jeszcze 4 osoby w domu). No i jedna umarła na jakąś chorobę no i na wszystkie spadłą ta choroba i umierałły po kolei a kto je musiał wyławiać i wyrzucać do królestwa ubikacji? No zgadnij:/
Ja bym poleciła Ci królika chociaż to Twój wybór. A pogodziłabym się z obowiązkiem i tym,że co 3,4 dni (lub czasami 2!) trzeba mu zmieniać ściółkę! I trzeba dokupić również odpowidnia klatke rzecz jasna.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2003 00:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja poradze chomika:) bo siedzi cichutko, niepotrzebuje dużej klatki, (dla mnie duża to 150cm/100/50) nietrzeba go wypuszczac na wybieg, dobrze jeszcze jakbys miala parke, to jak sie rozmnarza to ,jak rodizce zdechna to bedzie potomstwo,i tak tego nieprzezyjesz:)
bo ja mam szynszyle, ale odradzam raczej kupno szynszyli osoba gdyz potrzebuja wyjatkowej opieki, dowiaduje sie o tym z czasem, naprawde, poswiecam im wiekszosc czasu, trzeba sie duzo na ich temat dowiwadywac, i wiedziec, choruja na wiele chorob , ale to tylko kilka minusow, te cale one ,kulkopuche dziubki wynagradzaja nam to wszystsko, niestety osoby ktore wyjezdzaja czesto, na wakacje, ferie , co chwile maja obowiazki, duzo nauki, niema ich czeso w domu, sa leniwe, lubia meczyc zwierzaki, lubia je PRZYTULAC 9a szynszyla w ZADNYM wypadku nienadaje sie do przytulania, jednak;p moj jest chyba wyjatkiem bo rojbuś spi u mnie na rekach, jednak szyszeczka niecierpi (zlaezy od charaktery)
szynszyli niepolecam jednak, osoba mlodszym , dziecia w wieku 0-18 lat;p chociaz ja jestem znacznie ponizej;p i niechce was zanizac, bo jestem na awwszym poziomie, ale wiem ile mnie to wsyztsko koszyuje;p ehh..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 07 Sty, 2004 21:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NIE WYBIORĘ BO NIE MA TU MYSZOSKOCZKA
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Odpowiedz do tematu