Miał kiedyś ktoś z was okazjie pływać z delfinami?? Bo ja miałam i naprawde jest to niesamowite przeżycie. Na początku boisz się, że delfin ci coś zrobi, a po kilkunastu minutach nabierasz do niego bezgranicznego zaufajnia. Naprawde przeżycie bomba. KOCHAM DELFINY !!!
_________________ Niemów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym Mój numer gg 3066241
Nigdy tego nie robiłam ale barzo bym chciała i myśle ze to jest SUPER!! gratulacje!!! Kiedy to było??gdzie i ile kosztowało...???opisz swoje wrażenia!!
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Było to dwa lata temu. Byłam z rodzicami i z ciocią i wujkiem w tunezji. wrażenia?? Tego się nieda opisać. jest to tak fantastyczne.. Niechce się poprostu wieżyć, że to dzieje się naprawdę. A kosztowało to jak się niemyle, przeliczając na polskie hm... ok 800 z. za osobe, za 1 godzine. Ja miałam wiem że chyba 200 zł zniżki bo miałam 10 lat, a do 10 lat jest zniżka.
_________________ Niemów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym Mój numer gg 3066241
Miał kiedyś ktoś z was okazjie pływać z delfinami?? Bo ja miałam i naprawde jest to niesamowite przeżycie. Na początku boisz się, że delfin ci coś zrobi, a po kilkunastu minutach nabierasz do niego bezgranicznego zaufajnia. Naprawde przeżycie bomba. KOCHAM DELFINY !!!
Oj niemialem okazji, bardzo bym chcial, lubie delfinki, Ulka moge ci tylko pozazdroscic napewno superr pzezycie
Ja miałam okazje kiedy byłam na CUBIE,ale nie chciałam.Bardzo lubię,te zwierzaki,ale troszkę sie bałam,ale pogłaskałam go tylko,to też było fajne przeżycie.
Nie plywalam z tymi przyjaznymi stworzeniami, ale, kiedy bylam w delfinarium karmilam delfiny i glaskalam itp. ale niestety tylko z pomostu...zaluje ze wtedy nie skusilam sie aby sie zanurzyc...mialam wtedy 9 lat.