słyszałam że front page, to jeden z najlepszych i najłatwiejszych programów do robienia stron internetowych. mam tylko jeden problem. nie wiem skąd moge go wziąć? czy można go ściągnąć z netu? aa..i jeszcze jedno.. nie mam go w pakiecie Office..
_________________ Myśleć! Myśleć! Myśleć!
- Puchatek stukal się łapką w głowę, ale na próżno - nie przychodziła mu do niej żadna, nawet najmniejsza myśl.
Ja polecam pajączka. Ma kolorowanie składni, czego nie posiada front page. I jeśli ktoś chce stworzyć coś, żeby nie było to zakałą, niech zabierze sie za nauke html-a. A później grafika i wiele innych przydatnych języków programowania. Zabierz się za pajączka lub za notatnik
PS: Microsoft Frontpage legalnie nie można ściągnąć z internetu
ja znam html'a ale dla mnie to 'czarna magia' nie mam cierpliwości do tego..
_________________ Myśleć! Myśleć! Myśleć!
- Puchatek stukal się łapką w głowę, ale na próżno - nie przychodziła mu do niej żadna, nawet najmniejsza myśl.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 29 Lip, 2003 15:28
Wiem! Kicia, Kicia, Kicia!
KICIA RLZ!
Można nią robić w HTML-u ale nie czeba!
Możesz ją ściągnąć z www.dzieci.best.pl .
słyszałam że front page, to jeden z najlepszych i najłatwiejszych programów do robienia stron internetowych. mam tylko jeden problem. nie wiem skąd moge go wziąć? czy można go ściągnąć z netu? aa..i jeszcze jedno.. nie mam go w pakiecie Office..
Jasne ze mozesz z neta. KaZaA i iMesh oraz stronki warezowe sluza pomoca.
_________________ <i>any words will told you what I think</i>
Ja swoją strone robiłam tylko w nontatniku i dla mnie przynajmniej jest to najwygodniejszy sposób. Są oczywiście róznego rodzaju programy dla tych co znają mało lub wogóle hmtl-a. Ale dla tych co go znają to polecam notatnik bo możn zrobić najwięcej i dobrze. Front page mozna ściągnąc za darmo tylko nie znam adresu strony. życze miłego prowadzenia www! :]
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."