| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
front page
Autor Wiadomość
xxx7

PostWysłany: Pon 28 Lip, 2003 17:14   front page Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

słyszałam że front page, to jeden z najlepszych i najłatwiejszych programów do robienia stron internetowych. mam tylko jeden problem. nie wiem skąd moge go wziąć? czy można go ściągnąć z netu? aa..i jeszcze jedno.. nie mam go w pakiecie Office..

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tim Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 28 Lip, 2003 17:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Osobiście polecam pajączka Font Page obiło mi sie o uszy ale nigdy nie używałem Wink

Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 28 Lip, 2003 18:11   

Je, tam, najlepszy jest notatnik biggrin Pająk to [cenzura] biggrin A Front Page jest niezły, ale nie lepszy od notatnika.
Powrót do góry
yenk
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 28 Lip, 2003 18:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja polecam pajączka. Ma kolorowanie składni, czego nie posiada front page. I jeśli ktoś chce stworzyć coś, żeby nie było to zakałą, niech zabierze sie za nauke html-a. A później grafika i wiele innych przydatnych języków programowania. Zabierz się za pajączka lub za notatnik

PS: Microsoft Frontpage legalnie nie można ściągnąć z internetu
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
xxx7

PostWysłany: Wto 29 Lip, 2003 15:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja znam html'a ale dla mnie to 'czarna magia' nie mam cierpliwości do tego..

Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 29 Lip, 2003 15:28   

Wiem! Kicia, Kicia, Kicia!
KICIA RLZ!
Można nią robić w HTML-u ale nie czeba!
Możesz ją ściągnąć z www.dzieci.best.pl .
Powrót do góry
yenk
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 29 Lip, 2003 16:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Olka7 napisał/a:
ja znam html'a ale dla mnie to 'czarna magia' nie mam cierpliwości do tego..

skoro dla Ciebie to 'czarna magia' to nie możesz mówić, że znasz html
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kisiel

PostWysłany: Nie 30 Lis, 2003 23:20   Re: front page Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Olka7 napisał/a:
słyszałam że front page, to jeden z najlepszych i najłatwiejszych programów do robienia stron internetowych. mam tylko jeden problem. nie wiem skąd moge go wziąć? czy można go ściągnąć z netu? aa..i jeszcze jedno.. nie mam go w pakiecie Office..

Jasne ze mozesz z neta. KaZaA i iMesh oraz stronki warezowe sluza pomoca.

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 03 Gru, 2003 17:53   front page Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja swoją strone robiłam tylko w nontatniku i dla mnie przynajmniej jest to najwygodniejszy sposób. Są oczywiście róznego rodzaju programy dla tych co znają mało lub wogóle hmtl-a. Ale dla tych co go znają to polecam notatnik bo możn zrobić najwięcej i dobrze. Front page mozna ściągnąc za darmo tylko nie znam adresu strony. życze miłego prowadzenia www! :]

Numer Gadu-Gadu
730730
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 03 Gru, 2003 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najelpsze strony sa w pop ezHTML najlepszy edytor! Robie w nim juz kilka lat. wlasnie przygotowuje w nim stronke! biggrin
pozdrawiam
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu