Chciałbym, aby na forum powstałą ranga specjalna w dziale "trudne pytania". Osoby szczególnie pomagające innym otrzymywałyby tę rangę jako wyróżnienie - na jakiś czas - niech będzie na tydzień. Nie wiem tylko jak tą rangę nazwać. "Pomocna dłoń" już jest. Zaproponujcie inne nazwy.
W tym tygodniu na szczególne wyróżnienie w dziale Trudne Pytania zasługują Mróweczka Panienka_wierzba, Girl_in_black i Iśka.
No jasne, że nie mam nic przeciwko. Proponujcie nazwy.
A przy okazji rangę na najgorszego szkodnika na forum (we wszystkich działach). Pierwsza kandydatka ToJa!
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
A przydałby się
A ze szkodnictwem chodziło mi o to, że moje zmiany i pseudo udoskonalenia to szkodnictwo. Poprzednia wersja rozłożyła prawie forum. Wróciłam do wcześniejszej i niewiele pomogło. Buu....
No dobra, ale nie będziemy tu bajerzyć, bo post dega zginie w tej paplaninie...
To powtórzę kawałek postu dega
Cytat:
Chciałbym, aby na forum powstałą ranga specjalna w dziale "trudne pytania". Osoby szczególnie pomagające innym otrzymywałyby tę rangę jako wyróżnienie - na jakiś czas - niech będzie na tydzień. Nie wiem tylko jak tą rangę nazwać. "Pomocna dłoń" już jest. Zaproponujcie inne nazwy
---
Ojej dziękuję
ToJa...Sądzisz, ze naszkodziłaś. A gdyby Ciebie nie było, to nie sądzę, czy forum było by takie jakie teraz jest.
Jeszcze moja propozycja specjalna ranga przydałaby się...Dym dy ry dym dym... Degowi!
Ja jestem za nazwą Dobra Rada
Hot heart - Gorące serce
Great heart - Wielkie serce
Heart for all - Z sercem do wszystkich /Serce dla wszystkich /
Heart on palm - Serce na dłoni
With heart - Z sercem
Opened heart - Otwarte serce
With soul - Z duszą
---
dopiero dzisiaj przeczytałam ten post i sie zdziwiłam myslałam że zawałem skończe gdy to rpzeczytałam, czemu ja mam być no ten nego , wyróżniona, ja wcale nie czuję się lepsza od innych i nie za bardzo zasługuję na tego typu miano ja już niw iem nic :/ Serdecznie gratuluję dziewczyny że was również wyróżnonio i serdecznie dziękuję za myself wyróżnienie a ty ToJa nie wygaduj głupot i nie gadaj że szkodnij jesteś ty jesteś osobą odpowiedzialną za całe forum i dlatego szkodnikiem cie nazwać nie można
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Weronika Gość
Wysłany: Czw 27 Lis, 2003 08:01
No najbardziej przydałaby się ( z starych bo dawno nie wchodziłam):
ToJa
Deg
Nemiea
Iśka
Ulka
i Nene (nena)