Poprzednie forum bardzo długo się wczytywało. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie szlag trafiał jak musiałam czekać tyle czasu. To przez te wszystkie dodatki. Ludzie chcą tutaj przede wszystkim pisać, a nie oglądać. No i niektórzy nie mają stałego dostępu do netu. Na modemach nieźle trzeba zapłacić... Serwis też zaczął stawać dęba przez forum.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Mi aż tak strasznie na tych bajerach nie zależało,ale poprostu byłam CIEKAWA,dlaczego takie nagłe zmiany zachodzą z dnia na dzień!
Mnie również wkurzało( ),ze forum wgrywa sie przez 2-4 minuty.
Iśka ty niedługo to Kamixa pokonasz w ilości pościków,ale przecież nie to jest najważniejsze
Hyh....i dobrze,że jest stare forum...muszę przyznać,że tamto nowe mi się w ogóle nie podobało..ja jestem taka,że szybko się przywiązuję do rzeczy różnuch i potem trudno mi się z nimi Pamiętam,że ryczałam przez trzy,cztery godziny,jak musiałam opuścić moje kochane,stare łożeczko...ale jakoś szybko się przyzwyczaiłam do nowego....tak samo byłoz forum....ten "stary" wygląd jest lepszy
Mi sie prawie wszystkie strony ładują przez 5 min wiec dla mnie to nie miało większej różnicy z nowym forum, choć to stare sie rzeczywiscie troche szybciej ładuje ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic
Niestety czasem... Oczywiście nie jest tak zawsze ale jak jest łącze zapchane to na prawde trzeba sie naczekać. Ale przynajmniej nauczyło mnie to cierpliwości
jak sie zmienilo? no moze ikonki i pare forow przeniesione do jednej kategorii ale tak duzo to sie moim zdaniem nie zmienilo (ja odkrylam te forum kiedy ty mialas z 60 postow lub mniej:D akle zarejstrowalam sie o wiele puzniej)
_________________ Haha! Wrucilam! Dzieci.Best mi sie "odnudzilo