| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
zlot
Autor Wiadomość
demolek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 04 Lis, 2003 21:58   zlot Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co myślicie o tym żeby o wyżnaczonym terminie i godzinie spotkalibyśmy sie czacie oczywiście na dzieci.best??
byśmy sobie obgadali pare takim tam sprawek a skłuceni forumowicze by sobie wszystko wyjasnili??(o ile są) Wink

Numer Gadu-Gadu
demolka123@wp.pl
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 04 Lis, 2003 22:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi sie to bez sensu zdaje... po co a raczej co obgadywać... jak ktos chche komuś o czymś powiedziec to pisze na gadu, wiele rzy podawaliśmy swoje numery.
ja tam nie wiem, ale myslę że to nie ma sensu i tyle...

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Lis, 2003 00:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh - a może zorganizujemy spotkania na żywo? Tylko musiałoby się odbyć ich kilka - w różnych miejsach Polski.

Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 09 Lis, 2003 10:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też myślałam o zlocie na żywo, tylko nie wiem ile osób by na to pojechało. Większość uzytkowników forum to osoby w wieku do 15 lat i na pewno większość z nich by nie mogła sie wybrac na taki zlot. Chociaż pomysł jest niezły Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Lis, 2003 10:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bym natomiast chętnie na taki zlot się wybrała tylko że musiałby być w kilku miejscach polski. Bo ktoś z katowic nie jechałby do wrocławia czy do warszawy i na odwrót...

Numer Gadu-Gadu
2891618
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Lis, 2003 11:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja uważam,że oba pomysły sa niezłe tylko wiecie...Większość osób nie jest jeszcze pełnoletnia...Nawet nie mają 16 lat... Ja np. mam 2 i nie pojadę sobie nawet na drugi koniec Bydgoszczy żeby Was zobaczyć Crying or Very sad Więc ja głosuje na chata

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Lis, 2003 17:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh... moi rodzice powiedzieliby pewnie (napewno): Czy ty jesteś chora?! Chcesz się z zupełnie obcymi ludźmi spotkać! Stanowczo mówimy NIE! I nawet nie próbuj nas prosić!
Więc nawet jak taki zjazd by sie odbył to mnie by na nim nie było Crying or Very sad !
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Lis, 2003 19:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Iśka-Święta racja.Jeszcze spokojnie by było gdyby moi rodzice zobaczyli mnie np. z Iśką,Neną,Wierzbą...To jeszcze OK ale z Degiem... Dajcie spokój by było "co to za obcy facet pewnie jakis zboczeniec nie wiesz co ci grozi w tym wieku!!?? Mógł cie jeszcze porawać!!" I szlaban na 2 tygodnie. Bez urazy Deg ale oni tak myślą o każdym nieznajomym dorosłym.

Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 09 Lis, 2003 19:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez glosuje na chat.Mieszkam w niemczech i nie wydam 60(lub wiecej) euro zeby z wami sie spotkac biggrin

Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 11 Lis, 2003 10:38   

mroweczka napisał/a:
Ja uważam,że oba pomysły sa niezłe tylko wiecie...Większość osób nie jest jeszcze pełnoletnia...Nawet nie mają 16 lat... Ja np. mam 2

Mróweczka, masz 2 lata?? Shocked
Może kiedyś byśmy spróbowali coś takiego zrobić, ale teraz jest kwestia wyjazdów i rpdziców, więc póki co spotkajmy się na czacie...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 11 Lis, 2003 11:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nena napisał/a:
mroweczka napisał/a:
Ja uważam,że oba pomysły sa niezłe tylko wiecie...Większość osób nie jest jeszcze pełnoletnia...Nawet nie mają 16 lat... Ja np. mam 2

Mróweczka, masz 2 lata?? Shocked
Może kiedyś byśmy spróbowali coś takiego zrobić, ale teraz jest kwestia wyjazdów i rpdziców, więc póki co spotkajmy się na czacie...

Sorry! Miało być 12! Shocked

deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 11 Lis, 2003 23:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No dobra - już nic nie proponuję, bo zaraz będziecie mnie pedofilem nazywać Wink

Tak BTW, to od znajomego pediatry usłyszałem ostatnio taki dowcip:
- Czym się różni pediatra od pedofila?
- Tym, że pedofil naprawdę kocha dzieci
Smile

Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Sro 12 Lis, 2003 20:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehe... spoko, ja napewno nie uznam Cię za pedofila Very Happy.
Takie spotkanko by się przydało, ale moi rodzice i tak nie pozwolą mi na taki wyjazd (bo spotkanie w Opalenicy chyba odpada, nie ? Very Happy) Sad Sad Sad
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 14 Lis, 2003 18:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No co Ty Deg...Ja Cię za pedofila nie biorę! Wink Tylko jak już to moi rodzice! Według nich każdy dorosły kogo ja znam z internetu od razu tegez... Rolling Eyes No pewnie juz to widzę:
Deg rzuca żonę i swoją córkę i akurat leci na drugi koniec Polski mnie gwałcić Rolling Eyes
A tak na marginesie...
Deg jak Ty w ogóle masz na imie? Laughing

Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 14 Lis, 2003 23:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

M1 bY S1Ę Zl0t n4 ŻyW0 p0d0b4ł, P0D W4RuNk13M, ż3 ByŁbY W3 wR0CkU :d
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu