Serdecznie przepraszam,ale nie wiem jakim sposobem informacje z tematu:chomikowicze-zebranie zostały z niewiadomych przyczyn utracone.
Skączyliśmy na syskusji na temat forum naszego klubu,które ma zrobić Kamix.
W klubie są:
CHOMICZKAAA
Kamix
Justa z bb
Alice_10
Angelka(nie jestem pewna czy bedzie w klubie)
Akacja12
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 27 Paź, 2003 07:01
czekaj troche cie nierozumiem ... no dobra nie podalam swoich danych ale czy to konieczne????? od razu ludzie bedą wiedzieli no wiesz nie chcialabym aby ktos z moich znajomych sie domyslil ze to ja bo byllby obciach
Akacjo wejdź na temat : chomikowicze-zebranie .Tam jest wszystko napisane,a jak chodzi o dane to możesz podać przez PW,ale zauważyłam ze to juz zrobiłaś
Justynko zajrzyj na chomikowicze-zebranie już chyab powiedziałam,ze podała.Mi się wydaje ze ona poprostu się nie chce ujawniać.Ja tez prze jakis czas miałam takie opory.
Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Gość
Wysłany: Pią 07 Lis, 2003 22:00
nie zle mnie zrozumialyscie!!! Chodzi mi o to ze gdyby ktokolwiek z moich znajomych dostal sie na t.aą strone i dowiedzial sie ze to ja...i jakie texty ja pisze to byłby obciach...znaczy ja nic takiego nie pisze ale na forum dojrzewanie np. o to mi chodzi
przeciez na internecie zawsze pozostaje sie w jakiejs czesci NIEZIDENTYFIKOWANYM
Ale zawsze ktos bliski moze odkryc....
wiec lepiej nie podawac swoich danych osobowych