Wysłany: Sro 14 Sie, 2002 20:20 chłopcy z mojej klasy
chłopcy z mojej klasy w zime gdy spadnie śnieg zachowuja sie jak wariaci
Pewnego dnia gdy spad snnieg chłopcy z mojej klasy zaczeli sie cieszyć i GROZILI karzdej dziewczynie ze będzie nasmarowana. Przed ostatnia lekcją szybko biegna po kórtki a gdy jest 5 minut do konca lekcji to już są ubrani oczywiście niemamy szans bo jak dojdziemy do szatni czy sie zaczniemy ubierać to oni już są przed szkoła i mają gotowe kulki oczywiscie sie boimy wychodzimy razem i uciekamy najgorzej mają sie dwie dziewczyny niewiem dlaczego ale zawsze jak one wyją to chłopcy sie na nie rzucaja ze snieżkami przewracaja i obrzucają i tarzają je w tym śniegu chociaż sie ciesze że mnie to nie spotyka może oni robia im to dlatego że jedna z nich ma największy biust ze wszystkich ziewczyn a ta druga jest jej przyjaciółką dodam że chodze do pierwszej klasy gimnazjum.
Dlaczego oni sie tak zachowują prosze o szybką odpowiedz
BEJOT Gość
Wysłany: Sro 14 Sie, 2002 20:21
Śnieżne bitwy są tak stare, jak świat
Nie ma w tym nic złego, o ile nie są to brutalne i chamskie zachowania.
Wiadomo, ze chłopcy lubią obrzucać śniegiem dziewczyny. Może te dwie koleżanki rzeczywiście najbardziej im się podobają?...
Ale nie musi to być wcale kwestia wielkości biustu. Ktoś, kto ocenia ddziewczyny według weielkości piersi, jest po prostu smarkaczem.
BEJOT
~mania Gość
Wysłany: Sro 14 Sie, 2002 20:21
hmm...u mnie jest to samo, po prostu nie zwracaj na chlopakow uwagi to przestana, a co do tych dwoch to nie martw sie chlopcy nie lubia dziewczyn ktore od razu na nich leca, to jest za latwe poza tym doeniają mily charakter a ty taki masz!!!
P.S. od ciąglego tarzania sie w sniegu wkrotce zachoruja...a wtedy zostaniesz ty i twoje kolezanki... moze wtedy skapną się ktore dziewczyny są fajniejsze!!!
U mnie w szkole jest to samo ze nie da sie wyjsc ze szkoly (a po zatym jest 2 razy wioecej chlopakow niz dziewczyn) Nie zwracaj uwagi na nich albo jesli jesttaka osoba z dziewczyn z ktora nie zaczna ani jej nie zaczeppia to wyjdz z nia ze szkoly bo jesli wdasz sie w ta bujke to oni tez dalej beda sie bawic i bic dziewczyny sniegiem
_________________ Wisła Kraków duma wszystkich Polaków!!!
smskoles Gość
Wysłany: Nie 09 Mar, 2003 21:35 zzzzzzzz
mam 12 lat i chodze do szkoly gdzie jest wiecej dziewczyn niz chlopakow i tam mozna powiedzec ze my jestesmi przesladowani,jest u nas jedna dziewczyna o rok starsza ma najwieksze piersi w szkole i jest bardzo ladna ale nie o to chodzi a chodzi o to ze te dziewczyny trzymajo sie w gropie a w gropie so odwazniejsze.Powinnas razem z kolezankami wylapac jednego po drogim z najodwazniejszych hlopakow i pogadac z nim (ostro)bedzie dobze
Ja Ci radzę powiedzieć o tym wychowawczyni.
Ale nie w takiej formie, że by to zabrzmiało jak skarżenie.
Może byście porozmawiali na ten temat z panią na godzinie wychowawczej razem z chłopakami
_________________ http://www.ppo.ow.glt.pl -ludziska wchodźcię i się rejestrujcie(super forum, ale mało użytkowników)
Wysłany: Czw 10 Kwi, 2003 21:10 To jeszcze dzieci!
Hejka!! Przecież chłopacy to jeszcze dzieci, zachowują sie tak przez cały czas (oczywiście jeste nie wiele wyjątków), a te ich zabawy w zime są całkiem naturalne (mi się to podoba) nie należy się tym przejmować , gdybyś wciągnęła się w te ich zimowe zabawy napewno by ci się spodobało
Siemka
Nie martw się tym! W mojej klasie chłopacy są w zimie normalnie świrnięci...
W zeszłym roku jedną z naszej klasy po lekcjach zaczęli po prostu obrzucać śniegiem... Dziewczyna jak wróciła do domu była po prostu zmoczona i nie miała na sobie" żadnej suchej nitki"
Oczywiście później rozchorowała się na dobre (zapalenie płuc- biedaczysko) Tak jak my to pewnie nie miałaś więc się ciesz...
Pozdoofka
Gość
Wysłany: Czw 06 Lis, 2003 16:06
sa tacy dlatego bo nas podrywaja ale nie trzeba sie tym przejmowac
poprostu to "gupole"
Nie musisz się tym martwić...chyba w każdej szkole tak jest...u mnei też...mnei i moje dwie koleżanki chłopacy rzucają ile wlezie a my nie zdązymy się nawet przebrac oni stoją przed szkołą...tak to już jest...my dojżałe kobietki jesteśmy mądre i zaduże(chociasz nie jestem pewna)na takie zabawy...w starszych klasach w 1,2 liceum czy w 3 gim. tak nie jest a najwyżej nie w mojej szkole...tacy oni już są dziecinni