bardzo cie przepraszam zeczywiscie nie wyslalo sie bo mi brat kompa zresetowal sorx.
Masz adresik ale teraz cos jest nie tak ze stronka jutro bedzie juz ok wiec jutro zajrzyj albo dzisiaj pozno w nocy jakas usterka jest
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Wto 14 Paź, 2003 11:13
naprawde uwarzam ze to swietny pomysl...ale nie lepiej bylo by spotkania na gadu...bo ktos by pomyslal ze nabijamy se gwiazdki...chyba ze to byo by takie forum na ktorym np. niedostawalo sięm gwiazdek wtedy chyba nikt niemial by nic przeciwko...tylko nie wiem czy da sie tak zrobic...
naprawde uwarzam ze to swietny pomysl...ale nie lepiej bylo by spotkania na gadu...bo ktos by pomyslal ze nabijamy se gwiazdki...chyba ze to byo by takie forum na ktorym np. niedostawalo sięm gwiazdek wtedy chyba nikt niemial by nic przeciwko...tylko nie wiem czy da sie tak zrobic...
Akacja_12: tam nie ma zadnych gwiazdek i tam nikt niebedzie oskarzony o nabijanie postow piszcie co chcecie byleby na temat a bedzie ok mozecie nawet nabijac w koncu to jest nasze forum hehe jest tam tylko LWA (jakby ktos nie wiedzial: liczba wysłanych artykolow)ale to nie istotne piszcie tam juz cos hehe.
Justynka dzięki za dane(nazwisko nie jest obowiązkowe,bo nie ma gwiazdki).
Kamix pseudo mam takie same jak tu(CHOMICZKAAA),a hasło też mam podać Jak tak to przez PW ci podam.
Akacja_12-A tam gwiazdki jak ktoś tam będzie posty nabijał to go jakoś wyprosimy .Jeszcze nie wiem jak,ale jakoś.
Mam nadzieję,że jeszcze kilka osób wstąpi do klubu.
Nie nie hasla absolutnie nie musisz podowac, haslo jest dla ciebie zaraz bedziesz moderatorem chomikow jezeli jestes zarejestrowana,
nikt niebedzie nabijal postow a jak przesadzi to BaN hehe
MOJE DANE:
Imie: Kamil
Nazwisko: Kępiński
Miasto: Połaniec ( ej tutaj trzeba napisac miasto lub wies bo nie kazdy ma takiego pecha jak my zeby mieszkac w miescie )
GG: 3259633
e-mail: kamillo0@op.pl
Imie chomika: nie mam kupie se za niedlugo
Rasa: bedzie Dzungalski albo Syryjski
Dokładnie takiej odpowiedzi oczekiwałam od Ciebię.He he.
Znam się dobrze(bardzo) na psiakach.Sama mam YORKSHIRE TERRIERA.
Suczkę Suze dokładniej.Na psiakach znam się tak samo dobrze jak na chomiczkach.Wydaje mi sie,ze sie nadaje na modernatora forum PSY.
Prosze nie pytaj dlaczego nic nie pisze na tym forum psy.To forum jakoś tak mnie nie wciągneło.Wcześniej byłam na forum
www.psy.pl/forum/
lub czacie
www.psy.pl/chat/