Wysłany: Czw 17 Mar, 2011 16:41 Mój chłopak i jego wpływ na mnie
Witam,
dzisiaj przeżyłam nie przyjemny incydent. Jestem dziewczyną, która w życiu nie dostała ani jednej uwagi. Nie jestem kujonkom i przyzwoitką po prostu nie chcę mamie robić kłopotów i nerwów. Niestety dzisiaj w szkole otrzymałam uwagę.
Sytuacja wyglądała następująco:
Było zastępstwo i mieliśmy oglądać film z psycholożką. Ja z moim chłopakiem z racji że był luz usiedliśmy koło siebie i on objął mnie. Nie całowaliśmy się, nie tuliliśmy tylko obejmowali.
Za to właśnie dostałam uwagę. Powiedzcie co o tym sądzicie ?
hmm.. miło tu wrócić.. Ale do rzeczy.
Zgadzam się z Shaunrim - uwaga to nic wielkiego Jedna nic ci nie zaszkodzi, bo sama to przeżywałam. A co do tego obejmowania to nauczyciele rzeczywiście tak reagują. No chyba, że chodzisz do liceum - wtedy to by była mała przesada.
Teraz wiesz, że tego raczej nauczyciele nie tolerują. Ale nie jest to powód do zamartwiania się
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
A jeśli chodzi o wpływ na wygląda, to jak się na to zapatrujecie - https://sensummare.pl/ ?
Ten kosmetyki? Bo chyba pod względem jakościowym to już całkiem fajna półka.
Brakuje wam tam czegokolwiek? Ogólnie jakie marki polecacie, aby zrobić sobie różnicę?