Z doswiadczenia wiem, ze to dosc ciekawy temat, na ktory ludzie chetnie sie wypowiadaja
Wiec pytanie do Was... Gdzie byliscie, co widzieliscie i co zrobilo na Was duze wrazenie (zaznaczam od razu, ze o wartosci tych przezyzc i przygod nie swiadczy cena dodana obok oferty w katalogu biura podrozy, lecz wasze wlasne przezycia i doswiadczenia, ktore zgromadziliscie ).
_________________ Je bent zo
Met jou verveel ik me geen moment,en oh
Ook al doe je echt geen moeite
Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou
Ja to co najwyżej mogę powiedzieć, że byłam w Szwecjii, gdzie moda jest po prostu ochydna. Nie pozwiedzałam tam, za dużo. (W telewizji, o matko takie nudy, że no nie wiem.) Miasto Malmo jest dość duże. Coś co mnie zainteresowało był wielki hotel Hilton, no i zamek, który był bardzo stary i przepiękny, niestety w środku go nie zwiedzałam.
No i Anglia, w której teraz żyję i podoba mi się, a o innych rzeczach tutaj to już pisałam w innych tematach
Moim marzeniem jest zwiedzić Afrykę, a w niej Egipt, a później chciałabym zobaczyć Francję i jej słynną wieżę Eiffla
Jak widzicie nie mam sie czym za bardzo pochwalić...
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'
Czy ktoś z was był na nartach w Bułgarii? a dokładnie czy ktoś podróżował z Itaką?
znalazłam u nich fajną ofertę, Bułgaria, narty, 8 dni za 999zł. ale szczerze, niewiele słyszałam o kurorcie Pamporovo.
Aby tylko zawsze coś nowego ;-) Ale wiem, że są i tacy, którzy zawsze jeżdżą w jedno miejsce.
A jeśli mam wolne środki, to lubię zainwestować w takie tematy - https://diamentowymalarz.pl/
Super kierunek ;-)