| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Okres-co zamiast podpaski,tamponu?
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 08 Wrz, 2008 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zapewne :d
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 2008 06:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No jest to jakaś - bądź co bądź - przyczyna. Jedne się wyprowadzają do chłopaka, inne do pracy, jeszcze inne na studia...

... a inne - by kupić sobie podpaski : )
Powrót do góry
Cornelia142 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 11 Wrz, 2008 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też się wstydziłam mamie powiedzieć. Pierwsze co powiedziałam kolerzance a ona kazała mi powiedzieć mamie. I jakoś dałam radę. Zawołałam mamę i powiedziałam.
Rozumiem co czujesz ale się nie martw. Mama to twój przyjaciel . Ota widziała już wszystko u cienbie jak byłas amłym dzieciuchem więc i teraz niczym się nie przestraszy xDD
Powiedz keoiej mamie bo prędzej czy później i tak się dowie i będzie się martwiła że nie masz od niej zaufania.
Powrót do góry
Adzia11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2008 17:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No tak...Tylko ze to jest strasnzie trudne Sad Boze i okres mam już 7 dni!! Czy wszystko jest w porządku? Sad to znaczy teraz krew nie leci już tak jak na początku ale nadal krwawienie jest...Boże boje się... Sad ;( Sad
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2008 19:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Różnie się ma ten okres. Czasem nawet 10 dni, a czasem 3. Przejmuj się dopiero gdy będzie trwał z miesiąc.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Agniesienka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2008 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ojj miesiąc to już naprawdę trzeba się wymęczyć Sad Sad

Adzia11 powiedz mamie przecież i tak sie dowie i będzie jej smutno, bo pomyśli że nie masz do niej zaufania .. Confused

Numer Gadu-Gadu
8819703
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 17 Wrz, 2008 05:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie dowie xD Już sie ciota skończyła xD Tylko ze teraz jest jeszce gorsza sytuacja....Mama zapisała mnie n nauke pływania i co tydzień jeżdzę na basen... :(to będzie trwało do listopada czyli jescze okres załapie.. Sad
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 17 Wrz, 2008 07:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wszyscy Cię tu zachęcają żebyś mamie powiedziała, a nam możesz zaufać - po prostu powiedz.

Szczególnie zaufaj dziewczętom forumowym, bo One swego czasu przeżywały to same, wiedzą jak to jest i jakoś sobie z tym pordziły. A jak? Po prostu powiedziały mamie to i owo i po problemie.

Pamiętaj - rodzice to nie wrogowie, naprawdę z nimi można porozmawiać : )
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sro 17 Wrz, 2008 15:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A może kolejny okres dostaniesz za 5 miesięcy? Te pierwsze są w większości przypadków nieregularne, więc nawet na basenie może ci się przydarzyć... radzę powiedzieć mamie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
czarodziejka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 17 Wrz, 2008 16:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mowie Ci powiedz mamie Smile

To nic strasznego, zobaczysz potem sie bedziesz z tego smiala biggrin A co ja mam powiedziec? Jak pierwszy raz dostałam okres to powiedziałam... bratu! XD Bo mamy nie bylo w pobllizu bo bylam na wakacjach a potem jak wrocilam do domku, poprostu powiedziałam "mamo wiesz, chyba dostałam okres" i tyle. Potem Ci sama bedzie kupowac podpaski itp Smile Spokojnie, dasz radę biggrin Kazda z nas przez to przechodzila i to calkowicie naturalna rzecz Smile)
Powrót do góry
Pink Panter14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 19 Wrz, 2008 20:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja dostałam pierwszej miesiączki w szkole.. Jak przyszłam do domu to się popłakałam i powiedziałam mamie SmileSmile. Nie masz się o co martwić, śmiało powiedz to swojej rodzicielce. Kto wie, może ona również wstydziła się powiedzieć o tym swojej mamie.
Powrót do góry
Cornelia142 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 04 Paź, 2008 15:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A teraz pójdźmy w przeszłość > masz 16 lat i dalej mamie nie powiedizałaś o okresie , mama się martwi i wtedy co? Wiesz co amo? dotałam np. 4 lata temu okresu , nie gniewasz się że ci nie powiedziałam?
Albo jesli coś będzie cie martwić to jak? Wiesz mamo mam miesiączke od roku i wiesz niepokoji mnie...
I co wtedy? To naprawde nie jest straszne!
Powrót do góry
zabawka Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 05 Paź, 2008 14:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja ci radze powiedz przecież to żaden wstyd Rolling Eyes
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
na+pw
KaMciaA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pon 17 Lis, 2008 22:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Andzia radzę ci powiedzieć swojej mamie.
Jak ja miałam pierwszą to nie wstydziłam się tego mówić.
ja pierwszy okres miałam naszczęście w domu akurat tak pod wieczór i jak wyszłam z łazienki to akurat zobaczyłam mame i powiedziałam jej.a ona była ze mnie szczęśliwa.
Więc wiesz mi nic się nie stanie jeśli powiesz.przeciesz nikt tu nikogo przez okres nie zabija bo to rzecz naturalna.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8956423
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 26 Mar, 2010 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehe ale dawno pisałam ten temat...Mając 11 lat Razz Lol,teraz mam 13.
Mama sama się domyśliła,zobaczyła ze mam 2 pary majtek bo to po WF-ie było...Sama radziłam sobie przez jakiś rok Wink A teraz biorę jej podpaski i nawet nie wie kiedy mam okres... Razz Wszystko jest ok Smile
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi