Przepraszam jesli odkopie temat,ale w naszym kraju nigdy niewiadomo.Kiedys bylem u napalonej na mnie lekarce,i mnie obmacywala i obmacywala.
Jak w innym temacie ostatnio moj czlonek przybral na dlugosci,wiec mam pytanie-Jak moze zareagowac lekarka,jak bede mial 14 lat,i o ile penis mi o tyle nie urosnie?
Oczywiscie oprocz tego ze bedzie zaskoczona
Ok,a wracajac do tej napalonej lekarki,to tak zaczynala obciagac mojego penisa jakby chciala..mnie dopowadzic do orgazmu,dopiero mama sie spytala co robi,powiedziala ze bada,ale samym dotykiem czulem ze to nie bylo zwykle badanie.Z reszta to bylo kiedys,teraz pewnie by tak nie zrobila
wydawalo ci sie, mi tez za 1 razem u ginekologa wydawalo sie ze to podejrzane co robi, no ale lekarz to lekarz i nie sadze ze pozwolilaby sobie na cos takiego, raz ze w obecnosci twojej mamy a dwa ze ty masz 13 lat. ;p
aha, ps - obciaganie to popularna nazwa seksu oralnego wiec moze wyrazaj sie konkretniej?