| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Bilans 14-latka
Autor Wiadomość
swierk84 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 21 Lis, 2009 18:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przepraszam jesli odkopie temat,ale w naszym kraju nigdy niewiadomo.Kiedys bylem u napalonej na mnie lekarce,i mnie obmacywala i obmacywala.
Jak w innym temacie ostatnio moj czlonek przybral na dlugosci,wiec mam pytanie-Jak moze zareagowac lekarka,jak bede mial 14 lat,i o ile penis mi o tyle nie urosnie?
Oczywiscie oprocz tego ze bedzie zaskoczona Smile

Numer Gadu-Gadu
393033
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Lis, 2009 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nijak, a jak ma zareagować? Spokojnie świerku, cały świat nie kręci się wokół Twojego penisa, a Pani lekarka codziennie widuje tony penisów : )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 21 Lis, 2009 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ok,a wracajac do tej napalonej lekarki,to tak zaczynala obciagac mojego penisa jakby chciala..mnie dopowadzic do orgazmu,dopiero mama sie spytala co robi,powiedziala ze bada,ale samym dotykiem czulem ze to nie bylo zwykle badanie.Z reszta to bylo kiedys,teraz pewnie by tak nie zrobila Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
393033
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Lis, 2009 08:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wydawalo ci sie, mi tez za 1 razem u ginekologa wydawalo sie ze to podejrzane co robi, no ale lekarz to lekarz i nie sadze ze pozwolilaby sobie na cos takiego, raz ze w obecnosci twojej mamy a dwa ze ty masz 13 lat. ;p

aha, ps - obciaganie to popularna nazwa seksu oralnego wiec moze wyrazaj sie konkretniej?
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 23 Lis, 2009 08:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wtedy nie mialem 13 lat tylko 10/11,wiem co to obicaganie,ale skoro lekarze tak moga to niech moga...Jesli wykrocza mi z czyms to ja tez Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
393033
trej5947424 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 08 Gru, 2009 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem mi Jakaś dziewczyna mówi sicognij spodnie i majtki to ja jej powiedziałem same se sdejmuj naprawde
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu