Smaruj sobie zwyklym kremem nivea (najlepsze to jest na takie podraznienia) tez tak mialem choc chlopakiem jestem,gdy sie wycieralem kiedys wlasnie tez mnie miedzy jadrami na noga szczypilo jak diabli,wiec albo recznik musisz nowy kupic albo smaruj sobie zwyklym kremem jak juz mowilem,jak nadal bedzie pieklo to..Hm,skonsultuj sie z gineko
Simon, a możesz czytać dokładniej czego dotyczy dany post?
na początku mowi że ją swędzi w miejscach intymnych a ty mówisz że niech zmieni grupę wiekową to chyba logiczne że wiek nie ma co do znaczenia bólu to czemu o tym piszesz
jak jesteś uparta swojej racji to przytocz fragmenty postu ktory mówi o tym że ty też coś wniosłaś przeczytałem to z 4 razy i nic takiego nie widzę ;/
Ale ja chodzę na basen, gdzie przedział wiekowy grupy zaawansowanej jest do trzeciej podstawówki i i tak trener wyjątk9owo mnie i moją koleżankę trzy lata przetrzymał, jak niektóre osoby.
Ale ja chodzę na basen, gdzie przedział wiekowy grupy zaawansowanej jest do trzeciej podstawówki i i tak trener wyjątk9owo mnie i moją koleżankę trzy lata przetrzymał, jak niektóre osoby.
nasty_girl napisał/a:
To wystarczy zmienić grupę wiekową..
ona się nie pyta czy musi zmienić przedział tylko pyta czy musi przestać chodzić na basen bo ją swędzi....
Planowałam chodzić ten ostatni rok bo potem będę za stara.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Egzamin gimnazjalny coraz bliżej. Poćwicz czytanie ze zrozumieniem.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer