Nie mam zaburzen,psychologowie tego nie wykryli u mnie.Pozatym,nawet gdybym we wszystkich postach o tym pisal,to musi koniecznie znaczyc ze mam zaburzenia?Rozumiem ze gdybym pisal o to ze kupke zrobilem i nie wycelowalem w kibel bo na bok zeszlo a na dodatek pupcia boli bo miala ponad 5cm dlugosci itp....Ale akurat o masturbacji w co drugim poscie?
_________________ swierku
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 21:30
Swierk, powiem szczerze. Zmieniłeś się, i to okropnie. Kiedyś byłeś fajny i inteligentny, dało się z tobą porozmawiać o wszystkim. A teraz...Cały czas twoje historie, typu ta jak byłeś na basenie i miałeś 9 lat (w tym temacie) albo o twojej koleżance-dziwce (w moim temacie). Zmieniłeś się nie do poznania. Martwi mnie to
Wysłany: Sob 28 Lis, 2009 15:19
Ja to nazywam chamstwem, nie "my" - Jesteś wulgarny, a Twoje wypowiedzi niesmaczne.
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 28 Lis, 2009 15:23
Dopisując do postu Shaunriego: a twoje historyjki, równie niesmaczne, jak już mówiłam, ta o koleżance-dziwce w moim temacie, i o tym, jak rozbierałeś się z koleżankami na basenie, w tym temacie.
Naprawdę tego nie dostrzegasz? Zmieniłeś się. Na gorsze.
Nie rozumiesz tego ze to bylo pare lat temu,a pozatym pisalem to jako przyklad,pozniej czy ktos to czyta czy sie smieje czy nie wiem co to mam to gdzies.I co mam powiedziec,ze zyje sobie za gorami za lasami,mam same 6 i mam umysl Spielberga?