Dzisiaj, jak się rozbierałam do kąpieli to zauważyłam na...bieliźnie (części dolnej, oczywiście) coś dziwnego...taką...dużą, dużą, brązową plamę Nie był to taki brąz jak..ym..., tylko taki brąz-beż, bardzo bardzo jasny brąz.
Nie mam pojęcia, co to. Okres? Nigdy nie dostałam (jeszcze). Brzuch mnie nie bolał, a jak podcierałam się to nic nie było.
no cóż...przed moim pierwszym okresem miałam takie właśnie plamy codzienie przez 2 tygodnie i po tych 2 tygodniach na następny dzień dostałam okres ;p Możliwe, że u ciebie będzie tak samo ;]
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Jesli chcesz sprawdzic czy to zwykly plyn,czy objawa miesiaczki,na nastepny raz sprobuj wziac ten plyn miedzy dlonie i pocierac,jesli zrobi sie cos w stylu malego wezyka to znaczy ze masz kolezanko okres ale do tego powinien brzuch bolec..
świerk, ja mam okres od ponad pół roku i bolał mnie brzuch tylko raz. Nie każdego brzuch boli, bo ja narazie przechodzę to bez męk...
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Podobno niektorych dziewczyn w ogole nic nie boli,a niektorych tak boli ze trza dzwonic na pogotowie (babcia mi mowila ze moja mame tak bolalo na poczatku ze nawet przytomnosc tracila)
_________________ swierku
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 28 Lis, 2009 14:30
To nie okres. Dzisiaj rano się obudziłam, i piżama/łóżko było całkowicie czyste. Okaże się, co dalej.
Swierk- ten "płyn", nie był płynny, tylko zaschnięty, jakby to tak powiedzieć, błee.
Riaga,prosze cie nie przesadzaj,bo jeszcze powiesz ze gdy ci powiem "dziendobry droga kolezanko" to uznasz mnie za jakiegos zboczenca.
Wiem co mowie,i zadnego blee w tym nie ma tylko prawda o ktorej na WDZ sie uczylem w polsce.
_________________ swierku
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 28 Lis, 2009 21:26
Mi nie chodzi o przesadnie grzeczne zachowanie, tylko o obrzydliwe posty, obrzydliwe historyjki, i naganne zachowanie, takowoż naganną zmianę.
Ja też męczyłam się na WDŻcie, i to wcale nie mówiło o okresie, tylko o wyznaczaniu dni płodnych.
Mimo wszystko sposób, w jaki to ująłeś, jest dość obrzydliwy.