Wysłany: Sro 25 Lis, 2009 15:04 jak i gdzie włożyć tampon
pomużcie 3 dni w tygodniu chodzę na basen i casami zdarza się że nie mogę na niego pójść poniewasz mam okres słyszałam że w tamponach można pływać i gdy wziełam jaden tampon( od mamy(ona o tym niewiedziała) to się ździwiłam bo koleżanki mówiły że to takie coś jak podpaska tylko wygodniejsze pomocy( wstydzę się spytać mamy)
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 18 Lip 2009 Posty: 203
Wysłany: Sro 25 Lis, 2009 17:28
Coś jak podpaska, bo "działa" jak podpaska. Faktycznie jest wygodniejszy.
Musisz go po prostu włożyć ;P Jeśli się boisz, kup sobie tampaxy z aplikatorami, jest dużo łatwiej.
Musisz go włożyć dość głęboko (żeby nie wystawał! znam osoby które nosiły z połową wystającą, bo myślały, że tak ma być ;P) i nie pod kątem prostym, tylko lekko pochylając w stronę pleców. Prawidłowo włożonego tamponu nie powinnaś w ogóle czuć.
w empiku kiedyś zobaczyłam książkę "Co mężczyźni wiedzą o kobietach". Były same puste kartki i świerk jest tego przykładem xD ;]
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Nawet jesli dobrze znam pewne miejsca u kobiet to nie mialem okazji sie dowiedziec jeszcze jak sie tamton wklada choc moja kuyznka kiedys zagadywala sie do mnie z tym.
Nawet jesli dobrze znam pewne miejsca u kobiet to nie mialem okazji sie dowiedziec jeszcze jak sie tamton wklada choc moja kuyznka kiedys zagadywala sie do mnie z tym.
a wiesz ile ja widzialam filmow z operacji? lekarza to ze mnie nie czyni. jak mozna dobrze znac pewne miejsca u kobiet z filmow? :D to nie takie proste kolego.
Nie tylko filmy,jak mialem z 9 lat to na basenie z kolezankami w szatni kobiet rozbieralismy sie i sie ogladalismy,a ze cos pamietam i ze palce juz tam wkladalem to troche sie dowiedzialem o tym
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Nawiązywanie do masturbacji w co 2. poście też może być oznaką jakichś zaburzeń.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer