Wysłany: Sob 21 Lis, 2009 17:40 Duzo w zbyt malo czasu
Witam,dawno tu nie pisalem.
Chodzi o to,ze w czerwcu tego roku gdy mierzylem mojego czlonka mial 14,1 cm dlugosci,gdy pare dni temu zmierzylem,mial...16,3 cm!Czy to mozliwe aby w 5 miesiecy penis urosl o ponad 2 cm?
Nie wiem co o tym myslec,macie moze jakies wytlumaczenie na to zjawisko,bo nie mysle aby u kazdego chlopaka tak bylo.Mowilem o tym kumplom,niekorym rosnie juz szybciej ale az tak to ani deja vu.
16 cm dla 13 latka to moze troche za duzo...
Ale jesli sie ciesze,i bedzie mi rosl i rosl az za duzy bedzie,to nie chce krzywdzic mojej partnerki w poszczegolnych pozycjach (kamasutra szczegolnie)
P.S.-Mierze w pokoju,kiedys kumpel mi zaradzil glupia metode na natychmiastowe powiekszanie penisa,czyli zebym linijka na maksa wciagal w skore,zeby bylo jak najwiecej na cm.Mowil ze z takim czym wydluza sobie do 14,5;przed chwila bylem mierzyc takim sposobem. 16,9 cm;jesli to jakiejs kolezance na ktorej mi zalezy powiem,to zeby nie byla zdesperowana
Wysłany: Sob 21 Lis, 2009 18:35
Kamasutra to nie pozycja : )
Nie powiem Ci ile dany penis powinien mieć, biorąc jakąś tam poprawkę na nie do końca prawidłowy pomiar, dumę z własnej męskości i tak dalej, pewnie wszystko jest w porządku. Raczej chorobliwie duży penis nikomu jeszcze nie przeszkadzał : )
A tak serio, nie masz się czym przejmować. Das ist seeeehr normal. I w ogóle, czego się faceci tak bardzo przejmujecie linijkami etc.? Dziewczynie to za bardzo różnicy nie robi...
Chyba, sama nie próbowałam xd ale mi się wydaje...
Ach, chyba że to coś jak laska mierzy sobie dzień w dzień biust? Taa?
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."