Siema ;] Niedługo będę miał bilans 14-latka ;/ Podobno sprawdzają na nim dojrzałość płciową x/ Czyli będą mi macać kurusia ... ?? I co mam zrobić jak kuruś na to zareaguje xD ?? Pomóżcie ;P
Wysłany: Sob 24 Paź, 2009 09:39
Będziesz tak zestresowany, że Twój penis nawet nie drgnie.
A poza tym nikt macać Cię nie będzie - przynajmniej nie w sposób który Ty sobie wyobrażasz. Dotyk lekarski to coś całkiem innego niż dotyk spragnionej miłości partnerki, pamiętaj.
bilans 14latka mialem wczoraj i wogole lekarz nie ogladal tej czesci ciala... a nawet jezeli z toba bedzie inaczej to gwarantuje ze nie zareaguje bo to wyglada calkiem inaczej
To fajnie dzieki za pomoc ;] Nie wiem od czego to zależy ale na kartach jakie mieliśmy do wypełnienia na ten bilans było w dziale "Do wypełnienia przez lekarze" dojrzałość płciowa ale może nie bedą na to patrzeć x/ Mam jeszcze małe pytanko czy tam trzeba wejść z mamą ?? ;/
To fajnie dzieki za pomoc ;] Nie wiem od czego to zależy ale na kartach jakie mieliśmy do wypełnienia na ten bilans było w dziale "Do wypełnienia przez lekarze" dojrzałość płciowa ale może nie bedą na to patrzeć x/ Mam jeszcze małe pytanko czy tam trzeba wejść z mamą ?? ;/
o nieeeeeeeeee ale bedzie wiesz jak mnie zobaczy nago x/ xP ;/
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 29 Paź, 2009 21:32
A właśnie, takowoż jak założyciel tematu (chyba) jestem w 1 gimn, i też dostaliśmy kartki, gdzie będą sprawdzać dojrzałość...czy coś takiego...u dziewczyn, na czym to może polegać?
Pytanie o miesiączkę, to oczywiste, coś poza tym? Badanie ginekologiczne?
maniek - ale co ci to szkodzi przecież mama cię urodziła i nie jeden raz cię widziała nago , no nie rób z tego tragedii błagam cię .
Riaga-to chyba coś nowego z tym sprawdzaniu dojrzałości raczej nie powinny być badania ginekologiczne . Jak ja byłam na bilansie to moja lekarka wyleciała na wstępie z pytaniem czy jestem w ciąży . ; o i miałam szczerze odpowiedzieć , a na pewno będą pytać o pierwszą miesiączkę no u mnie to jest łatwo bo dostałam kiedy miałam 12 lat 31 grudnia akurat w sylwka . ;d
Ostatnio zmieniony przez KaMciaA dnia Czw 29 Paź, 2009 22:02, w całości zmieniany 1 raz
Ehh... ale mi to będzie tam zaglądać. Jak dobrze pamiętam to mi po prostu wsadziła rękę w gadki i już... ale nie jestem pewien, dawno było.
I raczej, na pewno... wam nie stanie - nie martwcie się... będziecie się raczej jej bać, a dokładniej będziecie zdruzgotani że jakaś kobieta was ogląda - całkowicie bez sensu.