PROSZE O POMOC
1.mam 13 lat 172cm wzrostu 9-10cm w stanie spoczynku 15cm przy wzwodzie.
2.Czesto sie maturbuje chociaz ani razu niemialem wytrysku bardzo mnie to martwi bo tylko jaka wydzielina wyplywa okazuje sie ze dojrzewam najszybciej w klasie przeszedlem mutacje i mam juz duzo wlosow lonowych a wiekszosc chlopakow w moim wieku mialo juz wytrysk a ja nie czy to jest spowodowane bezplodnoscia? prosze o porady
Jedni dojrzewają wcześniej, drudzy później..
To, że miałeś mutacje i masz włosy łonowe nie świadczy o tym, że musisz mieć już wytrysk
Nie jesteś bezpłodny !
Nie jestem o wiele starsza ale co dzieje sie z tymi dziećmi niewiem ja taka nie jestem ale seks w wieku 13 nastu lat? Nie jestes ani dojrzaly fizycznie a tym bardziej psychicznie... Seks to odpowiedzialność to powinna być piękna chwila. A nie igraszki gówniarzy. I to jeszcze jakich
Nie jestem o wiele starsza ale co dzieje sie z tymi dziećmi niewiem ja taka nie jestem ale seks w wieku 13 nastu lat? Nie jestes ani dojrzaly fizycznie a tym bardziej psychicznie... Seks to odpowiedzialność to powinna być piękna chwila. A nie igraszki gówniarzy. I to jeszcze jakich
W tym wieku jest największy popęd seksualny, więc nic dziwnego...
michal2fun -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 09:03
ja swój pierwszy wytrysk miałem w wieku 12-13 lat a praktycznie dojrzewam najwolniej w klasie
MattZdw Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Wrz 2009 Posty: 5
Wysłany: Wto 08 Wrz, 2009 19:26
Nie wszystkie objawy dojrzewania u chłopaków występują jednocześnie. Ja mam 12 lat, i zaczeły mi się te objawy, oprócz policji i aż tak gwałtownego wzrostu... Ja sie tam nie martwie i nie śpieszy mi się...
RafusS - mam tak samo - dojrzewam jako pierwszy chłopak w klasie