| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
minimalne powiekszenie
Autor Wiadomość
milka10 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 22 Lip, 2009 16:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kup sobie usztywniany stanik z gąbeczką małą a możesz kupić miękki z fiszbinami podniesie ci piersi i będziesz wyglądać nie na aa ale a ja mam taki i nie jest usztywniany ani nic tylko podnosi mi piersi i wyglądaja na duże więcej ja obecnie mam 13 cm różnicy a i są push up aa jesli jest troszeczkę za duży to nic ! moja siostra ma obecnie 25 lat i opowiadała mi że chciała sobie powiększyć pierśi to wkładała sobie wate albo skarpetki haha no chociaż wata to nie taki zły pomysł hi hi a i ile masz lat ja prawie 12 po jeśli masz 11 12 13 ... to ci urosną znałam taka dziewczyne gdy miała 15 lat to miała 65a teraz ma 17 lat i ma duży biust nie martw się ale pamiętaj piersi trrzeba pielęgnować smarować masowac i tp buziaczki

[ Dodano: Sro 22 Lip, 2009 15:43 ]
a i czasem nie bierz przykładu z mojej siostry miała tyle lat co ja teraz i podobny rozmiar a i możliwe ze w przyszłośći będziez miec podobny roz biustu jak mam a
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Lip, 2009 17:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oj dajcie spokoj laski, macie po 12 lat i poki co nie sa wam potrzebne duze cycki (w sumie w tym wieku w ogole nie sa potrzebne Razz)
i nawet jezeli teraz jestescie jak deski to za 5 lat mozecie miec cyce jak donice, wszystko sie zmienia.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Riaga
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Lip, 2009 21:37   

Ja mam 13 lat, i noszę nieusztywniane zeróweczki, podczas gdy moje koleżanki z byłej szkoły już w 5 klasie mogły pochwalić się miseczką D. Albo B.
Nie wszyscy faceci patrzą tylko na cycki. Poza tym zarówno ty, jak i ja, jak i reszta, ma własny czas dojrzewania (bla,bla, bla...) i masz jeszcze dużo czasu, zanim z bluzki zacznie ci się wylewać. Tadam.

A co do kroju/koloru ubrań- noś bluzeczki z okrągłym, niewielkim ale szerokim dekoltem. Najlepiej w jaskrawych kolorach, jak żólty czy pomarańczowy rodem z budowniczych kamizelek.
Mi pomaga ; p

Możesz także kupić usztywniany staniczek 70 AA (są takie, bielizna "Hey!" produkuje), a jak będze zbyt duży, możesz go uciąć do odpowiedniej długości, i jeszcze raz przyszyć zapinki.

Nie noś także łańcuszków, które przyciągają uwagę do biustu- chyba że takie długie, sięgające do pępka. A najlepiej- ubieraj sobie ładne, kolorowe i widoczne z daleka paski, które odwrócą uwagę od biustu. A jeśli masz szerokie biodra, nie zakładaj pasków, tylko jakąś widoczną z daleka bransoletkę.

I'll hope I'll help. Smile
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi