| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
czy to już to?
Autor Wiadomość
quara99 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Czw 18 Cze, 2009 18:10   czy to już to? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiem, że poprzedni temat jest prawie identyczny, ale prawie robi wielką różnicę!!!
Otóż sytuacja jest taka sama; na moich majtkach pojawiają się brązowe plamy, które są od 4 do 5/6 dni i potem pojawiają się za jakiś czas. Nie wiem co to jest, ale w porównaniu do mojej poprzedniczki ja nie mam bulów brzucha (tylko raz bolał mnie ale baaaaardzo mało). Mamie to już powiedziałam, ale ona tylko powiedziała mi, że dojrzewam i nic więcej. Nie wytłumaczyła mi co to jest!!! Pomocy....

As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8447525
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Czw 18 Cze, 2009 18:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To są nieregularne początki miesiączki. Z czasem brązowo-rdzawe plamy będą stawały się czerwone.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 20 Cze, 2009 23:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wszystkich boli brzuch. Ja mam różnie, czasem lekko, a ostatnio to myślałam że zdechnę siedzac w szkole, ale to zalezy od wielu rzeczy, Pierwsze tez mnie nie bolaly.

Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Pon 22 Cze, 2009 08:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

teraz wiem, że to nie był okres. Dostałam go dopiero wczoraj. Taka wielka brązowa plama, a na około niej jest czerwone. Ale męczarnia z tymi wielkimi podpaskami, a brzuch też trochę boli...:s

As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8447525
saab Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 24 Lip, 2009 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oo ja tez tak mialam biggrin i raz sobie ide siusiu i tak zonk ze cos na majtkach czerwonego biggrin i se mysle : no chcialas czerwony okres to masz xD ale tyle krwi sie lalo ze myslalam ze sie na smierc wykrwawie ^^ sorry za opowiadanie historyjek Smile pzdr Smile

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 24 Lip, 2009 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie dublowanie tematów nie polega na tym, że zakładasz 50ty temat o tym samym, z innym szczególikiem.. Tematy po to są otwarte, że można w nich zadawać pytanie!
Powrót do góry
groszek014 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Czw 06 Sie, 2009 16:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm ja mam tak samo prawie, ale jak to kolezanka powiedziala prawie robi wielka roznice.

Mialam tak samo jakis czas, myslalam ze to okres no i raz na majtkach byla czerwona plama i to byl pierwszy okres ale teraz znow mam te plamy, ale taki mi sie wydaje ze one "zapowiadaja"nadejscie okresu;)
Powrót do góry
trej5947424 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 10 Gru, 2009 07:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz niekarzdy tak samo dojrzewa niekturyh boli głowa casem czasem brzuh i ja miałem katar i głowa bolała to wiesz
Powrót do góry
Nens Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 10 Gru, 2009 17:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

quara99 napisał/a:
teraz wiem, że to nie był okres. Dostałam go dopiero wczoraj. Taka wielka brązowa plama, a na około niej jest czerwone. Ale męczarnia z tymi wielkimi podpaskami, a brzuch też trochę boli...:s

Sądzę, że to też był okres ;P
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu