wiem, że poprzedni temat jest prawie identyczny, ale prawie robi wielką różnicę!!!
Otóż sytuacja jest taka sama; na moich majtkach pojawiają się brązowe plamy, które są od 4 do 5/6 dni i potem pojawiają się za jakiś czas. Nie wiem co to jest, ale w porównaniu do mojej poprzedniczki ja nie mam bulów brzucha (tylko raz bolał mnie ale baaaaardzo mało). Mamie to już powiedziałam, ale ona tylko powiedziała mi, że dojrzewam i nic więcej. Nie wytłumaczyła mi co to jest!!! Pomocy....
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 20 Cze, 2009 23:41
Nie wszystkich boli brzuch. Ja mam różnie, czasem lekko, a ostatnio to myślałam że zdechnę siedzac w szkole, ale to zalezy od wielu rzeczy, Pierwsze tez mnie nie bolaly.
teraz wiem, że to nie był okres. Dostałam go dopiero wczoraj. Taka wielka brązowa plama, a na około niej jest czerwone. Ale męczarnia z tymi wielkimi podpaskami, a brzuch też trochę boli...:s
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
oo ja tez tak mialam i raz sobie ide siusiu i tak zonk ze cos na majtkach czerwonego i se mysle : no chcialas czerwony okres to masz xD ale tyle krwi sie lalo ze myslalam ze sie na smierc wykrwawie ^^ sorry za opowiadanie historyjek pzdr
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 24 Lip, 2009 21:35
Nie dublowanie tematów nie polega na tym, że zakładasz 50ty temat o tym samym, z innym szczególikiem.. Tematy po to są otwarte, że można w nich zadawać pytanie!
hmm ja mam tak samo prawie, ale jak to kolezanka powiedziala prawie robi wielka roznice.
Mialam tak samo jakis czas, myslalam ze to okres no i raz na majtkach byla czerwona plama i to byl pierwszy okres ale teraz znow mam te plamy, ale taki mi sie wydaje ze one "zapowiadaja"nadejscie okresu;)
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 18 Lip 2009 Posty: 203
Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 17:08
quara99 napisał/a:
teraz wiem, że to nie był okres. Dostałam go dopiero wczoraj. Taka wielka brązowa plama, a na około niej jest czerwone. Ale męczarnia z tymi wielkimi podpaskami, a brzuch też trochę boli...:s