Wiec tak moj kolega(ktory mi sie podoba ) Ma urodziny i nie wiem co mu kupic:P nie mam wyobrazni wiec sama nic nie wymysle daltego prosze was o pomoc.. co moge mu kupic na 15 urodziny?? wiec on lubi samochody,tenisa itp ale nie chce mu kupowac kolejnego kalendarza z samochodami czy cos takiego ^^ prosze o odpowiedzi:P Dzieki z gory
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Gdyby miał samochód, to mogłabyś mu kupić coś do samochodu, jakiś gadżet ale przypuszczam, że nie posiada, dlatego możesz mu kupić samochód - zabawkę, taką którą położy na szafie. Jeśli chodzi o tenisa, to może rękawiczki? Wszystko też zależy za jaką kwotę chcesz mu to kupić. Lubi czytać książki? Albo słucha konkretną muzykę, to możesz kupić płytę. Pójdziesz do Empiku i na pewno coś znajdziesz