A... ile Ty masz lat? Bo wypisujesz głupoty jak 10-latek.
Tak to sobie mozesz do kumpli z podworka.Juz pisalem ile mam lat,jezeli potrzeba okulisty to prosze wziasc z nim RDV.
Wiem ze mam rozwinieta wiedze na ten temat,i potrafie myslec logicznie,ze jak ja przebije to jej nie bedzie juz.Tylko pytanie kiedy chce ja przebic,tego jeszcze nie wiem.
Wiem ze mam rozwinieta wiedze na ten temat,i potrafie myslec logicznie,ze jak ja przebije to jej nie bedzie juz.
To niby dlaczego piszesz: "nie wiem jakie sa skutki teog ze chlopak przebije blone podczas seksu" ?
O to akurat nigdy sie nie pytalem i nigdzie odpowiedzi nie wyszukiwalem,a poniewaz jasnowidzem nie jestem to "automatycznie" nie mialem zrodla zeby sie dowiedziec.
Rownierz moglabys powiedziec o co mniej wiecej ci chodzi w tych "skutkach przebicia",bo wiem ze sa 2:Nie ma juz blony,i ze troche moze bolec w momencie przebicia.Jezeli mialas co innego na mysli,to napisz
Wiem,i wlasnie dlatego olke wybralem bo chcialem z inna (nie robic seksu ale byc para) a ona mowila ze mnie kocha wlasnie dlatego bo chce zebym ja przelecial.Kompletny bezsens.