Witaj Christi. Mam taki sam problem jak ty. Pytałam go czy będzie ze mna chodzić lecz powiedział nie, bo chodziłam już z nim 3 miesiące temu.Zerwałam z nim nic muo tym nie mówiąc że zerwałam dla innego w którym kochałam się rok temu w wakacje. Było mi dobrze z żabą( żaba to przezwisko tego chłopaka) a Kamil poprosił mnie o chodzenie i ja uległam pokusie.(kamil tokolega zaby) Kamil mnie zranił i teraz żałuję że zerwałam z żabą. Masz może jakąs radę dla mnie co mam zrobić ??
wiesz co czarna ??? kożdy w swoim życiu kiedyś popełni jakieś błędy!!! Czarna jesteś najgłupia jak ośoł
[ Dodano: Wto 05 Cze, 2007 10:48 ]
każdy w swoim życiu kiedyś popełni jakieś błędy!!! Czarna jesteś najgłupia jak ośoł Razz Razz Razz Razz
Ja pierdziele dacie jej spokoj??Jedno powiem bo nie chce sie klocic z wami-Jezeli cos brzydkiego mowicie o drugiej osobie,to sami tacy jestescie.
A co do tematu,to mam 13 lat od miesiaca,ale moge tylko powiedziec,choc nie bedzie to tak latwo mu wprost powiedziec,wyznaj wszystko najkrocej mowiac.Oczywiscie pocwicz troche to,zeby wszystkiego nie spieprzyc,ale mowie ci lepiej mowic szczera prawde bo i tak ona wyjdzie na jaw
czytając ten temat i wyzywające się ludziska w tym całym przedstwieniu to tylko świadczy o kulturze człowieka xD i tego jak christi czy jak jej tam odnosi się do obcej osoby (bo to wkońcu forum) wgl powinniśmy traktować się z szacunkiem !
czytając ten temat i wyzywające się ludziska w tym całym przedstwieniu to tylko świadczy o kulturze człowieka xD i tego jak christi czy jak jej tam odnosi się do obcej osoby (bo to wkońcu forum) wgl powinniśmy traktować się z szacunkiem !
Najlepiej dac im sie klocic i nie wnikac,przeciez glupszego nie przekonasz o tym ze nie ma racji,miejmy nadzieje ze dojda do porozumienia
Krotko podsumuje-Kto sie smuci ten jest smutas,kto sie kloci ten jest ku*as