Zacznijmy od tego, że jestem biseksualna. *wszelkie komentarze z poglądami są zbędne xD*
Z pewną dziewczyną znam się ponad rok , mieszka w tym samym mieście co ja.
Chodziłyśmy ze sobą, a ja ją bardzo kochałam.. Codziennie pisałyśmy do siebie dość długie 'listy'. Mówiła do mnie 'Gwiazdeczko'. Ostatnio zaczęłyśmy się kłócić i wszystko zaczęło się psuć.. Spotkałam się z nią po naszej ostrej kłótni, ale jakoś nic się między nami nie poprawiło. Płaczę za nią codziennie chociaż wiem, że płacz tu nic nie pomoże. W końcu zebrałam się na odwagę i napisałam jej co tak naprawdę do niej czuję. Wyśmiała mnie i totalnie olała. Nie wiedziałam już co mam o tym myśleć! Kocham ją, ale ona jak to ujęła - 'Nie wyobraża sobie nas razem'. Nie chcę jej zmuszać do niczego.. Ale czy da się coś zrobić? Czy to już ewidentny koniec?
Chciałam jeszcze napisać, że to pierwsza osoba na której mi tak zależy bardzo.
Wysłany: Sro 08 Kwi, 2009 07:48
Podchodząc do niej jak do zwyczajnego partnera - tak, koniec, daruj sobie. Coś się kończy, coś się zaczyna, najwyraźniej nie byłyście sobie przeznaczone.
Chyba że wśród biseksualistek to jakoś inaczej jest...?
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Sro 08 Kwi, 2009 17:46
Oo.. Lolita, jak dawno Cię nie było ;D
A teraz do rzeczy. W życiu tak jest, że nie wychodzi. Skoro ona od razu dała Ci do zrozumienia, że nie wchodzi w to, wątpię, żeby się zmieniła. Musisz sobie jakos poradzić, a napewno kiedyś spotkasz swoją druga połówkę.
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Chciałabym violetLily takiego metala. xD
A i dziękuję @siex.
Wiem, że dość długo nie zawitałam na forum..
Ale nareszcie znalazłam chwilkę wolnego czasu ; )
Wysłany: Pią 10 Kwi, 2009 12:56
Lolita - Pozwolę sobie spytać - co jest złego w Chrześcijaństwie?
A jak przekonać rodziców? Po prostu powiedz że chcesz jechać, co tu innego można wymyśleć? Kłamać nie ma po co, bo można na tym tylko sporo stracić : )