Pomogła: 15 razy Dołączyła: 30 Lis 2008 Posty: 133
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 17:51 On się zakochał... Jak mam się zachować???
A więc zacznę od poczatku... Wczoraj na w-fie rzucałyśmy piłką do kosza (u mnie wf mamy w dwie klasy, ale dziewczyny ćwiczą po jednej stronie sali i mają osobnego nauczyciela. Z chłopakami jest tak samo.) i usłyszałam, jak moja kumpela i kumpel gadali właśnie z tym chłopakiem, o którym mowa w tytule tematu. Chłopak ten nie chodzi ze mną do klasy. Pytał się kumpeli, jak mam na imię O.o Kiedy się przybliżyłam, Magda (to ta moja kumpela) mówiła dosyć głośno (tak, żebym usłyszała) coś takiego:
"Podoba ci sie ona, co?" i spojrzała na mnie. Chłopak uśmiechnął się i od razu zarumienił Po krótkim czasie Magda szepnęła mi do ucha:
"On sie w tobie zakochał." Byłam bardzo zakłopotana. Nie jestem przyzwyczajona do takich sytuacji... W szkole, kiedy przechodzę, często się patrzy... Jest nieśmiały i nie będzie miał odwagi zagadać... Zresztą ja też nie... Proszę, pomóżcie mi, bo nie wiem, jak mam się zachować w danej sytuacji... A nie chcę wyjść na jakąś "łamaczkę serc"... Pomóżcie...
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 18:25
Heh ; ) . Jeśli chłopak jest tobą zainteresowany, lecz nieśmialy, nie czekałabym zanim sie rozmyśli ^^ . Zaczęłabym go zagadywać, rzucać jakieś komplementy cenne dla chłopaków, wyciągać gdzieś poza dom, itp. Jemu to powinno sie spodobać, i mozliwe jest to, iż pokona swoja nieśmiałość a dzięki temu takze wykaże troszke inicjatywy.
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Weź od niego gadu-gadula* oczywiście numerek i pogadaj z nim o pierdołach**
A może ta koleżanka kłamie i chce żebyś wyszła za głupka(nie wiem jak jest formie żeńskiej chyba głupawka)
*-GADU GADU (GG)
**- co lubi robić,zainteresowania itd.
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 30 Sty 2009 Posty: 550
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 13:17
Weż pogadaj z nim na osobnośći w szkole, a jak on nie chce w szkole przy kumplach to umówcie sie na podwórko, do kawiarni albo tak jak radzi SIMON300195, Pogadajcie na gg.
[ Dodano: Pią 06 Mar, 2009 15:04 ]
Dzięki za pomogła!
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 30 Sty 2009 Posty: 550
Wysłany: Wto 31 Mar, 2009 14:27
Nasty jak coś ci się nie podoba w moich postach to ich nie czytaj i jak dostajesz powiadomienie e-mailem, ze przyszła odpowiedź to czytaj i jak ja coś napisałam to nie czytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* Naprawdę sie zdenerwowałam!
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*