Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Wto 24 Mar, 2009 20:55
Pierwsza randka i już chcesz ją mieć półnagą ? zostaw sobie coś na potem! Ja tam bym nie poszla na randkę na basen, Proponuję zabrać ją na spacer a potem gdzieś na lody czy coś w tym stylu. Nie martw się tak tym bardzo, jak już Shnuri powiedział, miejsce nie jest takie ważne. Tylko jak spacer to ją ostrzegnij żeby się ciepło ubrała, chociaż nie wiem jakie tam macie w Niemczech temperatury ^^
Ach.. wiecie co?
Ostatnio wszyscy się przy niej wygadali że chcę z nią chodzić - to co miałem robić? Siedzieliśmy wszyscy na ławce, ona przytulona do mnie[ja z nią, mój kolega z jego dziewczyną, jego brat, i jeszcze taka jedna dziewczyna(Polka ], a że nie pozostawało mi nic innego, to jej wyszeptałem na ucho prawdę[ znaczy wiecie o co chodzi] a ona się tak ucieszyła.. to się spytałem :"to chcecz ze mną chodzić czy nie'" A ona wykrzyczała chyba na całę gardło tak! i rzuciła mi się w ręce.. ale jestem szczęśliwy
Poza tym, w sobotę idziemy jednak na ten basen[może i zły pomysł, ale idziemy tam dlatego bo ona tam lubi iść. Poza tym mój kolega ze swoją dziewczyną chce też tam iść, więc idziemy w 4. Ja będę robił z nią coś, on z nią. Może mało romantycznie, ale ona lubi się do mnie przytulać[zwłaszcza w wodzie], więc mam nadzieje że się jej spodoba. Dzisiaj się zajęła czymś innym pod koniec przerwy[na chwilę], i z rozpędu zapomniała się ze mną pożegnać[ale i tak się z nią pożegnałem].. wiecie jaką miałem minę przez następne pół godziny? Ale jutro się wszystko zmieni.. mam nadzieje.
Aha, zapomniałem. U was w klasach też są take dzieciury że jak np. idziemy i się trzymamy za ręcę, lub się pocałujemy to się śmieją i srają w gacię? Jednego przez to pobiłem dziś, tak mnie wkur...[ekhem]..zył.
_________________ Cytat roku :
Cytat:
Asiu skończyła się era podpasków i tamponów??? Wsadzają do pochwy komputery????
Drugi cytat roku :
RamZ napisał/a:
mam 13 lat i uprawiałem z moją dziewczną 5 seksów.
Akła?
AQUA! BTW. to gdzie ja idę to jeden duży zbiornik z wodą z głębokością od 0 do 2,80m. Co pół godziny są fale jak na morzu jakimś, są 2 jacuzzi, można kupić jedzenie, picie lub lody, jest sauna i jeden mały basen na dworze[temperatura ma ok. 35C..] A, kabiny są tak, że jest jedna tzw. "Sammelkabine"[że wszyscy się przebierają w jednej[oczywiście sami mężczyźni, i kobiety mają obok, oraz są pojedyncze. Już kiedyś[dawno temu] z nią tam byłem, ciągle musiałem moją kabine otwierać bo nie miała do szafki przejścia <lol>
Sory że się rozpisuje ale ciągle o niej myśle i nie patrzę co piszę.
_________________ Cytat roku :
Cytat:
Asiu skończyła się era podpasków i tamponów??? Wsadzają do pochwy komputery????
Drugi cytat roku :
RamZ napisał/a:
mam 13 lat i uprawiałem z moją dziewczną 5 seksów.