Ostatnio zakochałem się w pewnej dziewczynię. Siedzieliśmy ze znajomymi i ona złapała mnie za rękę. Potem ją pocałowałem. Ogólnie było bardzo fajnie. Trzymaliśmy się cały czas za rękę. Chciałbym się z nią znowu umówić, tylko nie wiem gdzie z nią iść. Macie jakieś pomysły?
Chciałem jej kupić coś "miłego", ale jak zobaczyłem ceny[40 zł za malutki breloczek], stwierdziłem że jak sam coś zrobię będzie bardziej osobiste. Tylko że nie wiem co bym mógł zrobić. Proszę o pomysły.
_________________ Cytat roku :
Cytat:
Asiu skończyła się era podpasków i tamponów??? Wsadzają do pochwy komputery????
Drugi cytat roku :
RamZ napisał/a:
mam 13 lat i uprawiałem z moją dziewczną 5 seksów.
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Nie 22 Mar, 2009 20:11
Zabierz ją np. do kina ;D Aaa co do prezentu to się zgadzam. Sama wolałabym dostać coś własnoręcznej roboty Może to być właśnie taki breloczek z roznych koralików, które można tanio kupić w jakiejś pasmanterii, a może jeśli masz do tego predyzpozycje napisz jakis wiersz, lub piosenkę? Coś specjalnie dla niej Wiesz jest multum sposobów na prezent wlasnoręcznej roboty..
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Wysłany: Nie 22 Mar, 2009 20:16
<wzdycha> Jak się nie ma pomysłu na prezent, to lepiej go nie robic : )
A gdzie iśc? Byle gdzie, przecież dziewoja i tak pójdzie tam dla Ciebie, a nie dla miejsca. Chwilowo jest w miarę zimno, więc polecam jakiś lokal gdzie można swobodnie usiąśc i porozmawiac, najlepiej mieszkanie. Jak się zrobi ciepło to byle jaki park wystarczy : )
to idz z nią do centrum handlowego jak masz w pobliżu i wejście sobie tam na Hot Doga
albo do kina tylko nie wiem czy dobrze znasz niemiecki żebyś zrozumiał coś z filmu