Wysłany: Sro 18 Mar, 2009 17:21 Problem z dzieffczyna ;(
a Wiec tak ten nu ubiegam sie o dziewczyne i no ona mówi ze ma chlopaka ... Teraz wyszlo na jaw ze nie ma i to wymyslila. Nie chce ze mną chodzic bo w którymś sms napisalem ze ja kocham i niestety przeczytał to jej ojciec (wiem dziwny powód O_o) Teraz ojciec ja denerwuje bo jak mnei widzi to sie smieje ze "o idzie twój chlopak" No i to jest powod ;/ ZONK ;f teraz co robić ? ;f
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Sro 18 Mar, 2009 17:48
nasty_girl napisał/a:
A po co Ci taka, która kłamie?
Jak przeczytałam post Sumka to samo pytanie przyszło mi do głowy xd
Jeśli teraz kłamie potem nie będzie lepiej. Fałsz wcale nie jest taki potrzebny w związku.
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Monnaly az taki nei jestem śmialy bez przesady ... nasty_girl uuuuu widzisz bo ja tez kłamie ;f dżołk dobra eee no mam 13 lat wiec jakiego tu ideału szukac ? ;p o takie rzeczy bede sie martwił gdy bede szukał juz zony itd ..
zlota rada forum.dziecionline.pl - POROZMAWIAJ Z CALYM SWIATEM!
ludzie, nabierzcie wody w usta zamiast pisac po raz milionowy POROZMAWIAJ, czasami nie da sie POROZMAWIAC.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sro 18 Mar, 2009 21:40
Każdy ma prawo kochać, to tyle.
No a co do tego kłamstwa, to trochę nie rozumiem o co Wam chodzi. Łatwiej skłamać że się ma chłopaka, jeżeli nie chce się mieć doczynienia z innym, niż tłumaczyć że sie kogoś nie kocha, że nie jest w moim typie itd. W jakim Wy świecie żyjecie ?
Nic z tym nie rób, rodzice tak mają, że zawsze się śmieją jak ich dzieci mają jakieś romanse. Ze mnie mama żartuje nawet jak wspomnę o jakimś koledzę, więc to jest normalne ;p
A dziewczynę może gdzieś zaproś, może zamiast tak wprost wszystko, trochę bardziej poczuj się jak zdobywca