No i shit :/ zapytałęm ja wreszcie nareszcie ona powiedziala ze po prostu mnie lubi i ... a te rzeczy co na gg wysyłała kazdemu kogo lubi ;( no i pszykro.pl :/ a ja po prostu za nią lece ... aaa chłopaka nie ma ... no i niech ktos powie jak to dalej ciągnąc ? na koniec tej rozmowy powiedziałą zebysmy o tym juz nie pisali i .. :/ no i jestem zawiedziony ...
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Wto 03 Mar, 2009 21:14
Tremere do kogo to ? Bo to zdanie może być szeroko rozumiane ^.
Ale to chyba chodziło o Siex, że hymm.. "nie zgrywa wielce bezinteresownej".
Sumek.. Twarda sztuka Ci się trafiła.. Albo po prostu "nie może" przyznać się Tobie prosto w oczy, że czuje coś do Ciebie, albo przed samą sobą ^.
Szczerze nie wiem jak ci pomóc. Bo każda może zareagowac inaczej na różne podrywy itp.. Ooo.. Masz okazję zabłysnąć na dzień kobiet ;] Kup jej jakiś drobiażdżek.
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Wysłany: Wto 03 Mar, 2009 21:14
No i co? Źle to rozegrałeś po prostu. Nie przeprowadza się takich rozmów, bo można tylko stracić. Teraz czeka Cię sporo nadrabiania kolego. Po pierwsze koniec z gg - Co to za kontakt przez gg? Może i XXI wiek, ale mimo to z dziewuchą spotkać się trzeba.
Odczekaj trochę, potem zacznij zapraszać dziewuchę na jakieś spacery, kina, lody, cokolwiek - zaimponuj jej, pokaż że Ci zależy (szczególnie kiedy wie już o co chodzi...), pokaż się z tej lepszej strony i wykaż sporo cierpliwości.
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 30 Sty 2009 Posty: 550
Wysłany: Sro 04 Mar, 2009 14:44
violetLily napisał/a:
Tremere do kogo to ? Bo to zdanie może być szeroko rozumiane ^.
Ale to chyba chodziło o Siex, że hymm.. "nie zgrywa wielce bezinteresownej".
Sumek.. Twarda sztuka Ci się trafiła.. Albo po prostu "nie może" przyznać się Tobie prosto w oczy, że czuje coś do Ciebie, albo przed samą sobą ^.
Szczerze nie wiem jak ci pomóc. Bo każda może zareagowac inaczej na różne podrywy itp.. Ooo.. Masz okazję zabłysnąć na dzień kobiet ;] Kup jej jakiś drobiażdżek.
Jestem @siex
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*