dlatego...ja wam mówie jak było a wy nie znając sytułacji potraficie ocenić bez najmniejszego zastanowienia ŻE TO KŁAMSTWO
[ Dodano: Pią 20 Lut, 2009 17:49 ]
dlatego....że ja wam pisze jak było idzielę się z wami mojeimi przezyciami a wy nawet głebiej się nie zastanawiaćie i nie było was przytym ale oceniić można bezz zatanowienia ŻE TO KŁAMSTWO bo to co dziwne to nieprawda czytałam ty wiele dziwniejszych i łupszych chi=stroi o piwsku który lizała a potem się powiesiłaalbo o przemieszcającym sie dymie i to była prawda nawet jeśli ktoś pisała cos co mu się wydało straszne
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 18:55
Ale chyba nikt wprost Ci nie zarzuca kłamstwa ^^ . : > Po prostu historia "inna", lekko fantastyczna.
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Twilight ;*
Myszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 19:02
no cuż takie też się zadażają może w pośpiechu zostawiono komórke żucono w bok bo w takiej sytuacji nikt o przedmiotach nie myśli a jakiś żartowniś coś takiego wykęcił (mało takich głupków co we wszstkim znajdą coś smiesznego) a choroba Basi to przypadek ,zbieg okolicznosci TYLKO ZE CAŁA PRAWDZIWA HISTORA TE ZBIEGI OKOLICZNOESCI KOGOS ZAINTERESUJĄ
[ Dodano: Pią 20 Lut, 2009 18:04 ]
a jak usunąć temat albo zablokować bo nie ma sensu tego dalej drązyc sama znalazłam sensowne wyjasnienie i przeczytałam zbyt dużo "miłych " słów
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 20:05
Po pierwsze, nikt Ci nie zarzucił kłamstwa.. myślimy racjonalnie, nie wierzymy w takie rzeczy. Musiałoby się coś takiego zdarzyć mi, wtedy może inaczej zaczęłabym patrzeć na paranormalne zjawiska. Po drugie, spokojnie, bez nerwów, bo twoją ortografię coś chyba trafiło..