| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
JAKIM CUDE....
Autor Wiadomość
Myszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 20 Lut, 2009 18:45   

dlatego...ja wam mówie jak było a wy nie znając sytułacji potraficie ocenić bez najmniejszego zastanowienia ŻE TO KŁAMSTWO

[ Dodano: Pią 20 Lut, 2009 17:49 ]
dlatego....że ja wam pisze jak było idzielę się z wami mojeimi przezyciami a wy nawet głebiej się nie zastanawiaćie i nie było was przytym ale oceniić można bezz zatanowienia ŻE TO KŁAMSTWO bo to co dziwne to nieprawda czytałam ty wiele dziwniejszych i łupszych chi=stroi o piwsku który lizała a potem się powiesiłaalbo o przemieszcającym sie dymie i to była prawda nawet jeśli ktoś pisała cos co mu się wydało straszne
Przejdź na dół
violetLily Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 20 Lut, 2009 18:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale chyba nikt wprost Ci nie zarzuca kłamstwa ^^ . : > Po prostu historia "inna", lekko fantastyczna.

Twilight ;*
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Myszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 20 Lut, 2009 19:02   

no cuż takie też się zadażają może w pośpiechu zostawiono komórke żucono w bok bo w takiej sytuacji nikt o przedmiotach nie myśli a jakiś żartowniś coś takiego wykęcił (mało takich głupków co we wszstkim znajdą coś smiesznego) a choroba Basi to przypadek ,zbieg okolicznosci TYLKO ZE CAŁA PRAWDZIWA HISTORA TE ZBIEGI OKOLICZNOESCI KOGOS ZAINTERESUJĄ

[ Dodano: Pią 20 Lut, 2009 18:04 ]
a jak usunąć temat albo zablokować bo nie ma sensu tego dalej drązyc sama znalazłam sensowne wyjasnienie i przeczytałam zbyt dużo "miłych " słów
Powrót do góry
violetLily Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 20 Lut, 2009 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myszka nie musisz przecież tak się przejmować opiniami innych! Ja jestem skłonna uwierzyć, że to prawda, bo różne rzeczy się zdarzają.

Twilight ;*
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 20 Lut, 2009 20:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze, nikt Ci nie zarzucił kłamstwa.. myślimy racjonalnie, nie wierzymy w takie rzeczy. Musiałoby się coś takiego zdarzyć mi, wtedy może inaczej zaczęłabym patrzeć na paranormalne zjawiska. Po drugie, spokojnie, bez nerwów, bo twoją ortografię coś chyba trafiło..
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 20 Lut, 2009 22:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dlaczego Ci nie wierzymy ? Bo używasz trzech imion w stosunku do dwóch osób, (w Twoim innym poście).

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu