Wysłany: Czw 01 Sty, 2009 16:38 stare zakłady z kolegami
kiedyś jak byłem przedszkolakiem założyłem się z kolegami że nigdy nie będę miał dziewczyny a teraz podoba mi się taka jedna M*****a i nie mogę z nią nawet rozmawiać
ponieważ grozi mi kara [...]oraz wydalenie z "wojska" czyli takiego klanu bezpieczeństwa
co mi poradzicie ?
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 27 Lis 2008 Posty: 193
Wysłany: Czw 01 Sty, 2009 16:54
Ja pier*****. Co za głupota! Żeby przez głupi dziecinny zakład z PRZEDSZKOLA (!!!) skazywać się na dożywotni celibat?? I nierozmawianie z płcia porzeciwną?!
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Chłopie, jakbym wszystkie zakłady utrzymywał, to nigdy nie byłbym taki jaki jestem teraz ... Zapomnij o tym, i załóż wątek o tym, jak się jej upodobać.
[ Dodano: Czw 01 Sty, 2009 17:29 ]
gal anonim napisał/a:
oraz wydalenie z "wojska" czyli takiego klanu bezpieczeństwa
Klanu bezpieczeństwa? To drogi, musisz dojrzeć. Ja jestem od ciebie o rok młodszy i nie mam żadnej ochrony czy poparcia, i powiem że mi to nie przeszkadza. Takie klany to dziewczynki małe zakładają...
Jakubo napisał/a:
ie zapominajmy że to nie ten dział
Tak, nie zapominajmy....
Chłopie, jakbym wszystkie zakłady utrzymywał, to nigdy nie byłbym taki jaki jestem teraz Smile... Zapomnij o tym, i załóż wątek o tym, jak się jej upodobać.
[ Dodano: Czw 01 Sty, 2009 17:29 ]
gal anonim napisał/a:
oraz wydalenie z "wojska" czyli takiego klanu bezpieczeństwa
Klanu bezpieczeństwa? To drogi, musisz dojrzeć. Ja jestem od ciebie o rok młodszy i nie mam żadnej ochrony czy poparcia, i powiem że mi to nie przeszkadza. Takie klany to dziewczynki małe zakładają...
tak "klan bezpieczeństwa" czyli ochrona przed pewnymi 15 latkami
[ Dodano: Czw 01 Sty, 2009 18:03 ]
poza tym to naprawdę działa jak wojsko ma armię i flagę i (dziwną) nazwę
"FIRIIA"
a ja jestem chorążym
Ostatnio zmieniony przez gal anonim dnia Czw 01 Sty, 2009 19:04, w całości zmieniany 1 raz
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 01 Sty, 2009 19:03
15 latkami w podstawówce?
Powiedz im, że jakby spełnili wszyscy ten zakład, byli by na starość bez kobiety, a to = alkoholizm, a to = nędzne życie. I powiedz im jeszcze to, że tą myśl podsunął ci niezwykle uzdolniony oraz inteligentny kolega
Powiedz im, że jakby spełnili wszyscy ten zakład, byli by na starość bez kobiety, a to = alkoholizm, a to = nędzne życie. I powiedz im jeszcze to, że tą myśl podsunął ci niezwykle uzdolniony oraz inteligentny kolega biggrin
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 27 Lis 2008 Posty: 193
Wysłany: Czw 01 Sty, 2009 19:07
Jakbyście załozyli się w tym przedszkolu, że nigdy nie będziecie się golili, to też dotrzymałbyś obietnicy??
Przecież ten zakład to głupota. Owszem... w przedszkolu, kiedy nienawidziliście dziewczynek mógł obowiązywać, ale z wiekiem sie zmieniacie i takie zakłady jak niezakochiwanie się, niegolenie, nie moga obowiązywać do końca życia. A jeżeli Twoi koledzy nie rozumieja, że to durnota, to sorry, ale ja zmieniłabym towarzystwo
Powiedz im, że jakby spełnili wszyscy ten zakład, byli by na starość bez kobiety, a to = alkoholizm, a to = nędzne życie.
A co na to Twój proboszcz?
Cytat:
nie musisz cenzurowac imion. i tak ich nie znamy.
Poza tym cenzura marna bo łatwo je zgadnąć Martyna, Filip. Co wygrałem? A u Joasi jest, jak sądzę, "ja pierniczę".
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer