Wysłany: Wto 16 Gru, 2008 18:06 Jak zarywać do chłoopaka? błaagam :*:*
Ah zacznę od początku (wypracowanie ;p )
Mam 2 przyjaciółki X i Z.
X jest śliczna i każdy chłopak za nią łazi.
Z jest nowa, ale chłopacy lubią ją za to, że można z nią pogadać itp ;p
Ja... nie interesuje sie różowymi długopisami ani barbie ) lubię grać w noge i siatke. a z chłopakami gadam o meczach itp.
W tej grupce sportowców jest taki *Y*. Jest miły, ładny i mądry. Kiedyś X sie w nim bujała ale bez wzajemności! Pewnie już wywnioskowaliście że Y mi sie podoba Nasze mamy sie znają. Mieliśmy razem jechać w to samo miejsce na obóc (Ja, Y i X) Okazało się że nie moge bo mam noge chorą i Y powiedział, że szkoda i że bedzie za mną tesknił no i pisał SMS'y. Dostałam jednego. Na samym początku koloni. Było tam dużo buziaków i że fajnie sie bawi tylko szkoda że mnie nie ma. Potem nie pisał. Napisałam czy może jeszcze żyje: napisał, że tak ale jest tam strasznie dużo zajęc i mało wolnego czasu. Uwierzyłam bo wiem jak tam jest. Czasem piszemy do siebie przez gg, i bardzo miło się z nim gada.
Problem: Jak zarywać?! Tylko nie piszcie mi że mam go gdzieś zaprościc czy coś bo to jest proste tylko jak to sie pisze. Zresztą mieszkam na wsi więc Randki-tylko latem kiedy moge jezdzić rowerem. i nie wiem czy bym sie odważyła go zaprośić.
Wysłany: Wto 16 Gru, 2008 21:54
Czemu miałby nie chcieć? Nie bardzo rozumiem - Toż najłatwiejszy sposób żeby złapać z kimś bliższy kontakt, to po prostu zaprosić go gdzieś. Gdziekolwiek, zależy to od tego jak spędzasz wolny czas. Do pubu, na rower, do kina - gdziekolwiek.
Nie myśl że się nie zgodzi. Jak się nie zgodzi to jego strata - a jak sie zgodzi?