Plecak ''kostka'' to zwykły prosty plecak wojskowy. Najczęściej występuje w kolorze khaki ale można go spotkać też w innych odmianach np.czarny,w szkocką kratę etc. Kostkę noszą najczęściej metale i pokrewni.
No nie mogę jaka definicja słownikowa normalnie ^________^
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Pią 21 Lis, 2008 07:08
Chocolate - A po cóż komóż naszywki? Toż to ukazuje wadę posiadacza takiej kostki, chęć uzewnętrznienia swoich zainteresowań ludziom nieznanym, a więc niemożność zrobienia tego wobec ludzi których zna - czyli brak znajomych : )
Bądź też oczywiście czysty ekshibicjonizm emocjonalny : )
Wysłany: Pią 21 Lis, 2008 16:15
To od dzisiaj zamiast naszywać naszywki, narysuj tam wielkiego prosiaka - jak chcesz to prześlij mi swoja kostke, z chęcią wykonam taki rysunek i Ją odeślę. Nie będzie wtedy ani pusta, ani ekshibicjonistyczna. Co Ty na to? : )
Wysłany: Sob 22 Lis, 2008 00:22
Prosiak na kostce to jest dopiero prawdziwy lans, nikt nie miałby takiej drugiej ; )
A co do kostki z naszywkami to jeszcze jedno - żebym wszędzie nie widział jakichś chłamowatych zespołów które akurat są popularne to może mniej działałoby mi to na nerwy. Jeśli już się chwalić, to czymś czym naprawdę można się pochwalić, a nie kolejnymi "Zielonymi Żabkami", czy innymi "Różowymi Smerfami".