Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 15:35
Powiem tam, z moimi paznokciami u stóp mam same problemy, 1 palec - mam pół paznokcia, druga część jakby narośnięta, ale czy to paznokieć, czy to grubsza skóra sama nie wiem, złamał się w połowie. Ostatnio następny mi się tak złamał, na szczęście normalnie rośnie. Do tego wbijają mi się w skórę, ale przyznam, że każda taka ingerencja wywołuje na samą myśl u mnie ciarki, szczególnie, że tego niedawno złamanego paznokcia chcieli mi rwać. Nie dałam się, odrósł normalnie, więc obeszło się bez rozlewu krwi chyba tak też z tymi wrastającymi zrobię.. Może kiedyś przejdzie, nawet nie myślałam, że coś z tym robią
Aha =)
Mój tata np. sobie przygniótł sobie pustakiem palec u ręki i mu paznokieć zrobił się czarny,a później odpadł ;D Oczywiście wyrósł mu nowy ;P.
A co do tego preparatu, to ja go używam ale mi nie pomaga. On się nazywa chyba schell czy jakoś tak ....