j. polski: 6 za recytację, 5 za czytanie;
matema: 5+ za zeszyt;
fizyka: 5 za kartkówkę;
hista: 5- za odpowiedź;
rela: 6 za plakat i 3+ ! za kartkówkę ! przecież wszystko miałam dobrze ! ona, ta facia, sprawdzać nie umie ! moja koleżanka wszystko ode mnie skopiowała i 5- dostała !
gegra: 6, 4 (obydwie oceny za odpowiedź... heh, najpierw mnie pytała i była zachwycona, wstawiła mi 6, a potem pytała mnie dokładnie z tego samego ! i wstawiła 4 ...);
informatyka: 6 za aktywność;
chcemia: chyba 4
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.
Chciałbym was spytać, jakie macie stopnie po pierwszych dniach szkółki?
Ja od początku roku dostałem: 5 z histy, 5 z polaka, 5 z kossu, - z kossu, + z histy i pewnie dostanę 5 z matmy, za dzisiejszą kartkówkę.
ja mam 4i z polaka, +z histy , + i 5 z religii,5- z anglika, + z techniki
A ja hmm...
angielski-3+ ,5, 5
wf-5,4,5(z tych choler... skipów A, B i C),4(biegi 800m) i chyba 4 albo 5 ze startu niskiego/50m
polski-5
technika-5, 5
muzyka-5
matma-hmmm...?
przyroda- +
historia- 4,5,5
rela: 6 za plakat i 3+ ! za kartkówkę ! przecież wszystko miałam dobrze ! ona, ta facia, sprawdzać nie umie ! moja koleżanka wszystko ode mnie skopiowała i 5- dostała !
Może stwierdziła, że Ty od niej zciągasz?
btw: a ja ostatnio miałam kartkówkę przyrody, i fasole mieliśmy na ławkach(na środku) i ja niby na tą fasole się gapiłam, ale na serio zaczęłam zciągać od koleżanki