Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008 19:45 Chłopak czy przyjaciele???
Od pewnego czasu spotykam sie z bardzo fajnym chłopakiem. Wszystko było by pięknie gdyby nie jego zazdrość. Jak tylko zagadam do jakiegoś chłopaka przy nim to od razu robi mi aferę o to że go zdradzam. Dużo czasu spędzam z moimi przyjaciółkami i to też mu sie nie podoba. Ostatnio kazał mi wybierać pomiędzy nim, a moimi przyjaciółkami. PROSZĘ DORADŹCIE MI CO MAM ZROBIĆ.
Przyjaciele. Chlopaka sie ma, a przyjaciol sie ma cale zycie. poza tym skoro kaze Ci dokonywac TAKICH wyborow, to gowno za przeproszeniem wart taki "chlopak"
_________________ Je bent zo
Met jou verveel ik me geen moment,en oh
Ook al doe je echt geen moeite
Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou
Ale on najwyrazniej nie kocha Ciebie skoro stawia Cie przed takimi wyborami.
Je bent zo
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 09:57
No musisz mu wytłumaczyć, że przyjaciele są dla Ciebie ważni, i że znasz ich dłużej i powinien to uszanować ;p jeżeli nie zrozumie, zostaw, po co się męczyć... Btw. on nie ma kumpli ?
Nie chodzi o meczenie sie nawet, ale wymagajac od Ciebie takich deklaracji okazuje Ci brak szacunku i chyba troche probuje Toba manipulowac
Je bent zo
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 22:50
PotworAreturn napisał/a:
Przyjaciele. Chlopaka sie ma, a przyjaciol sie ma cale zycie.
...
//
'zostaw go', 'olej'. Jak dziewczyna jest zakochana, to go tak łatwo nie zostawi. Nawet jeśli powinna go zostawić bo tak trzeba i to jest słuszne czy coś...
Może lepiej jak odwróci kota ogonem, i zacznie Jego szantażować, Jemu stawiać warunki, to ciekawe co On by wybrał... chwile pomyśli i zrozumie co zrobił nie tak jak trzeba.
Super, zwiazek oparty na szantazu... Gratuluje rady...
Je bent zo
Wysłany: Sob 19 Kwi, 2008 13:13
Wbrew pozorom koleżanko Areturn opętana dobrze kombinuje, bo poprawnie zdaje sobie sprawę że miłość jest ślepa i wszelkie "rzuć go" walą pewnie w mur ignorancji. Więc takie rady to po nic są.
Warto poszukać więc innego, lepszego rozwiązania, czyli takiego które tak naprawdę coś by tu dało.
Z pierwsza czescia posta sie zgodze, ale zwiazek oparty na "jak Kuba Bogu tak Bog Kubie" jest dla mnie paranoja
Je bent zo
oczywiscie ze przyjaciele, ale najlepiej to pojdzice na kompromis jakis, wytlumacz mu, ze nie chcesz rezygnowac ani z niego ze swoich znajomych. jak nie zrozumie to rzuć ; p
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska