To nie kwestia programu, tylko treści, które ściągasz. Nóż też jest legalny, póki kogoś nie zadźgasz.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wow. Ja tam nic nie ściągam przez emula- wolny, praktycznie raz sciągnołem se 1 gre. A muzyka to Bear Share i potem w chodzicie w dodaj/usun programy i usuwacie toolbary.
To jak chodzi emule zalezy od tego jakies masz ID. Uruchamiajac program pisze ci czy masz LOW ID czyli gowno albo HIGH ID czyli good. Zalezy jeszcze od kogo macie internet bo jezeli jakas sieciowe z bloku to zeby miec HIGH ID admin musi wam przekierowac porty....w neo jest to banalnie proste a w radiowce nie wiem jak bo nie mam...
Bear Share jest najlepszy do ściągania muzyki, e-mule też ale tylko do niej,bo inne rzeczy jak np. teledyki,filmy czy gry,strasznie wolno się ściągają(albo w ogóle)
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'