Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 18:20
Dziś, Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata. Jak poprzednie części, bardzo mi się podobał.
[ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 11:06 ]
"Tina" ("What`s love go to do")
Spoobał mi się, ale przerażające jest, że ona kiedyś to przeżyła i ma takie wspomnienia. Bo przecież tego nie da się wymazać.
[ Dodano: Sro 29 Sie, 2007 17:41 ]
"Step up". Wyobrażałam sobie trochę inaczej ten film, ale był spoko. Jak już się zaczęło, to cały rozwój akcji zgadłam (do przewidzenia) ;]
ostatnio byłam na filmie jumper. i powiem szczerze że bardzo mi przypadł do gustu :-)
fajnie zagrał samuel l jackson. po czytaniu zapowiedzi myślałam że będzie średni jeśli chodzi o fabułę. jednak się pozytywnie zaskoczyłam bo treść tego filmu jest naprawdę fajna :-)
film jest najeżony super efektami specjalnymi i nie raz oglądając w kinie można się wzdrygnąć :-)
Ostatnio oglądałam dramat kostiumowy Księżna z Keirą Knightley w roli głównej. Film z genialna obsadą, bardzo realistyczny, pokazujacy historię kobiety z XVIII wieku, ale też dramatyczny, i bez happy endu. Georiana ( ta księzna) do końca życia mieszkala ze swoim obrzydliwym mężem
_________________ "Nie jestem ciałem, w którym mieszka dusza. Jestem duszą, która ma widzialną część zwaną ciałem" <><><><><><><><><><><>
www.zwykle-zycie-pewnej-nastolatki.bloog.pl